Bryghusets Rød Jul (Jule Bryg) fra Bryghuset Svaneke
Bryghusets Rød Jul (Jule Bryg)
Navn Bryghusets Rød Jul (Jule Bryg)
Bryggeri Bryghuset Svaneke
Første bryg
Øl type Munich Dunkel
Alkoholprocent 5,7%

Beskrivelse
Bornholmer Juleøl: Den røde med den grønne smag. Karamelmaltenog den fine traditionelle aromahumle har rigtig godt af brygmesterens kælen for dem. Brygget på øllets fire elementer: malt, humle, gær og vand. Og kvintessensen.

Denne øl er brygget på Sveneke Bryghus, hvor der brygges håndværksøl med en kærlighed og sjæl, der kan smages. Den gode smag opnås ved kun, at bruge de bedste råvarer og ved ikke at filtrere øllet efter gæring, samtidig med, at der kun brygges 1000 liter ad gangen. På den måde fremstilles en helt enestående øl.


Anmeldt af Wallenstein
6. februar 2014 20:32 af Wallenstein
Dette efterjulstilbud var selv i betragtning af prisen en skuffelse. Rund diffus ustruktureret maltside, hvor man kan ane lidt karamel, der dog på brutal vis bliver søndertampet af den grannålebitre humling. Øllet virker kedeligt og løfter ingen øjenbryn. Hertil kommer totalt fravær af julesmag eller julestemning i andet end navnet.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af gerhard
7. januar 2007 16:19 af Gamlegrå
Kan nærme sig Juleflop.......Duften r kedelig m en smule beskhed i enden af duften - smagen r flad - kedelig uden noget at glæde sig - en Pilsner Juleøl på d knap jævne
  • Anmeldelsen

Anmeldt af 2meterSmølf
12. december 2006 20:07 af 2meterSmølf
En ufiltreret øl. En smule "fimset" farve. Der er ikke meget skum. Jeg syntes at det er en god øl. Den skal bare ikke drikkes for kold og noget af kulsyren skal lige forsvinde. Faktisk er den bedst ved stue temperatur. Herefter er det en rigtig god øl faktisk. På fasken står der at der er kvistessens i øllen. Jeg ved ikke lige hvad det er men jeg syntes det smager af en krydsning mellem anis og grannåle. Karamel smagen er rigtig god og jeg skal helt sikkert prøve den igen. Min anbefaling er: Prøv at købe den.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mai-Britt & Henrik
26. november 2005 21:25 af Mai-Britt
Denne juleøl skiller sig ikke ud på nogen måde. Den smager meget "almindeligt", og ikke af ret meget. øllet er ikke værd at bruge penge på, når der er så mange andre fremragende juleøl derude....
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Kask
11. november 2005 14:23 af kask
Når en juleøl koster mere end det dobbelte af en snebajer forventer jeg en smagsoplevelse ud over det jævne, men denne øl er noget af en skuffelse, den har fint kraftigt skum, en sød maltet smag og en fremtrædende bitter/beskhed,
Smagen er simpelthen for unuanceret
Alt i alt en guldøl på det jævne.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
27. oktober 2005 19:37 af Maria
Det er en brunlig juleøl med et OK skum. Duften er præget af malt og syrlighed. Smagen er maltet med noter af karamel og frugt. Syrligheden tager på en grapeagtig måde mere og mere over i finalen. For syrlig og unuanceret, synes jeg.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,125