Willemoes Jule Ale fra Bryggeriet Vestfyen
Willemoes Jule Ale
Navn Willemoes Jule Ale
Bryggeri Bryggeriet Vestfyen
Første bryg 2005
Øl type Lys Amerikansk Lager
Alkoholprocent 8,5%


Anmeldt af Ivan
19. december 2007 22:37 af Ivan
Mørk rødlig øl med et tykt cremet skum, duften er præget af malt og sirup, smagen er fyldig rund og har en masse noter af søde bær samt en karameliseret fylde. Dejlig juleøl som bestemt er pengene værd, bliver dog for sød i længden trods en svag bitter profil.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af André
4. december 2007 21:08 af kask
Farven er mørkebrun på grænsen til at være sort. Skum er der ikke meget af.
Det er en ret kraftig, sød og lavtcarboneret øl. I smagen er der brun sukker, rosin og noget andet frugt, der kunne minde om banan. Alkoholen fylder voldsomt meget.

Det er en noget kantet øl, der domineres for meget af brun sukker og alkohol, de øvrige indtryk levnes ikke megen plads.
  • Anmeldelsen

Genanmeldt af 2meterSmølf
28. november 2007 22:03 af 2meterSmølf
Dette er stadig en kanon øl. Du får virkelig meget smag/øl for prisen. Jeg var så glad for denne øl sidste år at jeg lige har købt en portion af denne øl så jeg har lidt at drikke i julen. Anbefaling: Opsøg denne øl og evt. byd den på en gang mad.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af 2meterSmølf
12. december 2006 20:24 af 2meterSmølf
Årets bedste juleøl jeg har smagt! En flot mørk rubin farve. Den har næsten intet skum men der er også lige meget. Duften er sød og ligeledes er smagen. Det er tydeligvis en Amerikansk Lager, smagen afslører den på stedet. Jeg syntes den smager rigtig godt. Der er ikke meget mere jeg vil sige omkring denne øl, men i stedet syntes jeg at du skulle prøve at smage den. Smag er jo personlig men jeg kan kraftigt anbefale den.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Allan
14. november 2005 18:15 af Allan
Den gode juletid, øl der giver varme i kroppen, smil på læben og en rislen ned af ryggen. Øllen har en pæn mørk brun farve, noget skum og en god duft af malt, karamel og især alkohol. En dejlig Juleøl
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mai-Britt & Henrik
11. november 2005 20:28 af Mai-Britt
En flot gylden farve og et godt skum. Vi synes ikke der er så meget jul over den, men den smager da udmærket. Måske lidt for sprittet... Vi synes dog ikke at den smager nok af jul, til at kalde den en jule ale.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
26. oktober 2005 20:37 af Maria
Det er en mørk brun øl med et godt skum. Duften er sød og maltet, hvilket går igen i smagen. Her findes også noter af frugt (blomme), karamel og alkohol samt en OK bitterhed med let grapepræg. OK, men er (endnu) lidt ubalanceret, synes jeg. Måske vil den vinde ved lagring.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
25. oktober 2005 11:47 af Gamlegrå
en dejlig sød duft r det første jeg bemærker - dernæst en flot farve - men der r så godt som intet skum på den - smagen r ok - let , men dog m en tilpas bitterhed i eftersmagen - af en dansk jule øl / ale at være r den i den bedre sektion , og synes den r lidt bedre end sin søster . Og m sine 8 % giver den en dejlig mundfølelse et stk tid bagefter. Vil have hentet flere af dem t skabet snarest muligt
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,15625