Cave Creek Chili Beer fra The Chili Beer Company
Cave Creek Chili Beer
Navn Cave Creek Chili Beer
Bryggeri The Chili Beer Company
Første bryg
Øl type Spice, Herb, or Vegetable Beer
Alkoholprocent 4,2%


Anmeldt af Teejay
1. oktober 2012 10:57 af Teejay
Man må sige at denne øl er meget udskældt - ikke kun her på G2B, men stort set alle steder man søger. Er jeg virkelig den eneste i verden (foruden brygmesteren) der kan finde lidt positivt i chiliøllet? Den skiller sig i høj grad ud fra mængden ved at have en hel grøn jalapeno-chili i den klare flaske, og det vil nok skræmme de fleste ølentusiaster bort allerede før flasken åbnes.
Det er en gylden og nærmest skumforladt øl der ligner en kedelig mexikansk øl. Aromaen er krydret og minder ikke om chili, men måske snarere om krydderurter. Smagen er lidt krydret og egentlig ganske god, men kun i meget kort tid. Dernæst trumfer chilien og efterlader kun jalapenoens skarpe og stærke smag i både mund og hals. Mange finder den helt udrikkelig på grund af denne skarpe chilismag, men jeg må altså indrømme at jeg finder lidt behag i at drikke den. Jeg kan bestemt ikke anbefale at man drikker mere end én, men jeg tror godt den kan stå til en rigtig amerikansk burger med hele svineriet (måske ikke lige en chiliburger). Skyl gerne efter med almindelig kedelig mainstream pilsner(e), for smagsløgene kommer på prøve, så enhver anden god øl bør gemmes til en senere lejlighed.
P.S.: Jeg er kontormand.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
24. september 2012 23:22 af Sigmund
33 cl klar flaske, fra Voldby Købmandsgård. Alk. er 4,2%.
Lys gylden farge på ølet, minimalt skum.
Aroma av grønne jalapenos på glass, grønn paprika og andre ukokte grønnsaker, ikke veldig innbydende.
Smaken har en massiv chili-brenning fra begynnelse til slutt, ingen tegn til noe annet (som malt og humle). En virkelig "hot" chili-brenning i ettersmaken. Oh dear. Jeg er glad jeg ikke måtte drikke en hel flaske av denne!
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Gamlegrå
22. september 2012 11:19 af Gamlegrå
Købt i hotellets getranke shop
Har en svaghed for chili og er ekset med Midtfyn Chilitripel , så klart denne skulle købes på ferien........
Næppe et genkøb , men absolut en man må prøve synes jeg - en forsigtig tår efter at have læst om hvor stærk m.m denne er - så en mere og nåede lige at tænke at de var da nogle kontorfolk hele dyngen...........så kom den tilbage i halsen - en heftig varme og brændende fornemmelse
Lod den stå og blive lidt lunere & prøvede igen - denne gang mere afbalanceret ellers var mine mandler bare blevet hærdede nu , men stadig en noget ensidig forestilling

Har en flaske mere - den skal en kollega have som er ekset m chili...............selv tror jeg jeg kan vente med at smage den igen...Men den bør man teste selv sig med synes jeg
 • Anmeldelsen

Anmeldt af AHM
29. marts 2007 16:12 af ahm
Jeg er åbenbart en af de få der ikke føler ubehag ved mængden af capsium i denne øl. Specielt godt er øllet ikke, men da jeg elsker chili måtte jeg prøve.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Brian
11. september 2006 20:57 af TheDog
Dette er jo ikke øl! Det er hærværk. Igen et bevis på, hvordan man kan lave gift af øl... Er stærkere end tabasco og kan sikkert få et gammelt svensk nåletræ til at ønske, at det var en tændstik. Føj! Godt at den kun kostede kr.10,- i Netto.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Ivan
10. september 2006 11:55 af Ivan
jeg kan kun tilslutte mig de eksisterende anmeldelser, denne øl er helt usmagelig og det eneste indtryk man kan få frem på hinden, imens man sidder på lokumet og ærger sig er, chiliøl=lorteøl !!
Undgå den !!!
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Mai-Britt
8. november 2005 16:52 af Mai-Britt
ADVARSEL: hvis man tager bare én tår af denne øl, kan man ikke smage noget andet den næste time! Føj, det er virkelig ulækkert. Den er så stærk at man helt får tårer i øjnene. Det er umuligt at konstatere, hvad øllen rent faktisk smager af, den er bare stærk...
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
13. oktober 2005 18:55 af Maria
Det er en gullig/gylden øl uden skum - og duften er udpræget chili og lidt æble.
Smagen har ultrakorte æblenoter, hvorefter chilien brager igennem som solen, når rullegardinet rulles op til en god gang migræne, og gør besøget på en indisk restaurant til det rene barnemad!
Oh fy og føj - jeg kan ellers godt li´ chili, men den må godt holde sig af min øl!!!
 • Anmeldelsen

Anmeldt af granly
12. oktober 2005 09:55 af granly
Køb et glas med syltede jalapenos. Når chilierne er spist, så drik væden fra glasset. Det smager noget bedre end denne her omgang flydende ildebrand.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Masn
3. oktober 2005 16:39 af Masn
3 flasker "afløbsrens" sælges!
 • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
3. oktober 2005 11:40 af KilkennY
Jeg forstår godt at de kalder manden bag denne øl for Crazy Ed, for manden må jo være binde gal. Idéen med en Chili-øl fejler jo som sådan intet, men at gøre den så ekstremt stærk, at den bliver udrikkelig giver jo ingen mening.
Firmaets slogan: "WE DRINK ALL WE CAN AND SELL THE REST" Min personlige holdning er derfor, at de bør ansætte nok folk, på bryggeriet, til at drikke disse øl, så der ikke længere er nok til at eksportere...
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Mary
2. oktober 2005 13:59 af Mary
Jeg har svært ved at forstå konceptet i at fremstille en øl, der rent ud sagt er udrikkelig. Jeg vil ligefrem kalde den farlig for helbredet. Og her hentyder jeg ikke til indholdet af alkohol, men det livsfarlige krydderi -chili!
Chili er (efter min mening) et fremragende krydderi. Jeg bruger det selv i madlavning, sammen med chokolade, og kan sagtens se ideen i, at KilkennY også insisterede i at tilsætte det til et af vores hjemmebryg. Men her er der altså også tale om virkelig moderate mængder.
Jeg var blevet advaret om denne øl, så det var med forsigtighed, jeg smagte på den. Selvom den blev "nydt" til en god gang Texansk Chili, så kunne jeg altså ikke få mere end to mundfulde ned. Det smagte faktisk direkte dårligt, da den brændende fornemmelse totalt smadrede smagsløgene og ødelagde al mad- og øl-indtagelse den næste halve time. Selvom øllen egentlig (på sin egen fjollede måde) ser spændende ud med den "friske" (øl-lagrede) chili, der svømmer rundt i det klare, gule øl, er det ikke noget, jeg kan anbefale til andre at bruge penge på. Medmindre man vil have flasken stående som pynt. I så fald, har jeg et par flasker tilovers, så kom med et bud
 • Anmeldelsen

Anmeldt af P
25. september 2005 16:29 af Pman
Advarsel: DRIK DEN IKKE. Smag ikke engang på den. Fy for sa... Sikke en spand lort. Tog en tår, var ved at falde ned af stolen. Tog en til - jo den var go´ nok - og så røg resten i vasken. Det smager som en ildebrand. Fy for den. Det er uden tvivl det værste øl jeg nogenside har smagt!!!! Bvadddddr!
 • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,28125