Petrus Dubbel Bruin fra Brouwerij Bavik
Petrus Dubbel Bruin
Navn Petrus Dubbel Bruin
Bryggeri Brouwerij Bavik
Første bryg
Øl type Flanders Brown Ale/Oud Bruin
Alkoholprocent 6,5%

Beskrivelse
Petrus Dubbel Bruin er en overgæret øl. Brygget på det reneste kildevand og nøje udvalgte humler og malte. Denne mørke øl, med sin fine og lettere karamelliserede smag, serveres bedst afkølet.


Anmeldt af Gamlegrå
4. maj 2009 20:26 af Gamlegrå
Vin & Kunst Struer 25 kr
Kraftig skummende , skummet holder sig godt i Floreffe glasset - sødlig & lettere hedvins agtig duft af svesker - dadler - kakao - karamel - dejlig duft for en Belgofil herre
Smagen r fyldig og holder sig godt i munden - lettere frugtig og m mørke frugter / bær i eftersmagen som er ok , de beskedne % taget i betragtning - Kunne sagtens bære mere krop i både duft & smag - men en ok og dejlig fyraftens øl
  • Anmeldelsen

Anmeldt af André
19. oktober 2008 00:45 af kask
Meget mørkebrun, med en rødlig glød. Det lysebrune skum er stort og cremet.
Duften er fuld af brun farin og dadler. Disse noter går også igen i smagen, hvor der også er en note af grønne æbler. Det er en ret sød dubbel, som ved 10 grader har en, for typen rimelig kraftig smag og fylde. På en dag hvor man mest er til det søde, er den ikke så tosset.
Bedømt ud fra min 13 skala, får den 9.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
10. januar 2008 00:56 af Sigmund
Brun belgisk og nederlandsk "dubbel" (og beslektede øl) har Cardinal Pub & Bar i Stavanger et bra utvalg av nå, men så er det da også en øltype som virkelig fortjener å komme fram i lyset, og stadig vinner nye venner blant norske ølelskere.
Petrus Dubbel Bruin (brygget hos Bavik i Belgia) har bilde på etiketten av St. Peter med nøkkelen, og slagordet for ølet er da også "The key to heaven". Med ølglasset i hånden ser St. Peter både blid og velvillig ut, så der er kanskje håp for noen hver av oss?
Mørk brun farge på ølet, med et digert lysebrunt skum.
Fin aroma - noe frukt, toner av malt, karamell og bakeri, hint av krydder.
Smaken har en markert maltsødme (mer utpreget enn i mange andre "dubbel"-øl) med rikelig karamell, også rosiner (som innebærer en viss fruktighet) og sjokolade. Noe humle i avslutningen. En god dubbel, særlig for deg som har sansen for det litt søte.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY & Mary
13. januar 2007 22:47 af KilkennY
Denne bruin er en positiv overraskelse. Vi havde forventet en jævn og nærmest ligegyldig dubbel, men fik i stedet en meget speciel og nærmest vinøs øl.
Duften er svag og let frugtig (moden blomme). Smagen er sød og sherry-agtig. Der er lidt moden blomme og et tydeligt præg af kandis over den, og den fløjlsbløde mundfølelse gør den utrolig lækker. Der er her tale om en forkælelse for gane, tunge og svælg!
Mums!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
9. maj 2006 19:49 af Maria
Det er en mørk, rødbrun øl med et flot skum. Duften er præget af karamel og rosin. Smagen er sødlig med noter af karamel, kadis, syltede kirsebær og rosin. Til slut er der en citrusagtig bitterhed med et twist af lakrids.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,125