Ultra Delice fra Brasserie Ecaussinnes
Ultra Delice
Navn Ultra Delice
Bryggeri Brasserie Ecaussinnes
Første bryg
Øl type Christmas/Winter Specialty Spiced Beer
Alkoholprocent 8%

Beskrivelse
En brune med en alkoholprocent på 8% ABV. Lettere sød og har en special smag af forskellige krydderier. Vandt 'Coq de Cristal' som den bedste belgiske brune i 2003.


Anmeldt af Sigmund
20. oktober 2011 00:09 af Sigmund
Smaksprøve fra flaske, Ølfestival København 2011.
Rav farge, noe kjøletåke.
Søtlig og krydret aroma.
Smaken er ikke fullt så søt og krydret som forventet, og ølet er ganske drikkelig. Kanskje ikke mitt favorittøl for daglig inntak, men et greit variasjonsøl. Vil kjøpe det igjen hvis jeg kan finne det.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af gerhard
6. november 2006 15:03 af Gamlegrå
Horsens 06
Julen stråler ud af denne øl - en masse sødme - kandis - appelsin i duften - smagen r præget af d samme - måske en kende for " julet " - men m de 10 cl vi smagte r den fin - tror dog d r en "dele"øl ......
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY & Mary
12. april 2006 18:01 af KilkennY
Vi er helt vilde med denne lille, brune øl. Den er dejlig sød og rummer et helt potpourri af julens krydderier. Duften er fyldt med brun farin, appelsin, nelliker, kanel og marcipan (mandler?). Det er faktisk duften vi er mest vilde med, for smagen bliver lige voldsom sød nok, på en sukret måde. Men vi kan stadig fint mærke hele juleriet.
Mundfølelsen bærer præg af sødmen, og vi bliver næsten sukkerklæbrige i munden. Vi har nok gjort et forkert valg af øl som aperitif til aftensmaden; den havde nok gjort sig bedre som efterret...
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
21. september 2005 22:17 af Maria
Det er en flot, næsten sort øl med et stort skum. Duften er sødlig med noter af frugt og kanel. Smagen er MEGET sød på en kandispræget måde, hvorefter der kommer frugt noter og en meget tydelig smag af kanel. Hen mod finalen får den et citrusskal/besk præg, der tager til i styrke. Jeg er ikke vild med denne øl, den virker ubalanceret med den overdrevne sødme og den beske finale.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,109375