Ultra Brune fra Brasserie Ecaussinnes
Ultra Brune
Navn Ultra Brune
Bryggeri Brasserie Ecaussinnes
Første bryg
Øl type Belgian Dark Strong Ale
Alkoholprocent 10%

Beskrivelse
Øllen har en alkoholprocent på 10% ABV, og en let eftersmag a la Scotch ale, en dejlig fylde der stammer fra 4 forskellige typer af malte (en lys, to karamelliserede og en brændt malt.)


Anmeldt af gerhard
29. oktober 2006 12:02 af Gamlegrå
En ok Belgier - mangler dog mere bid / smag for at bære de ellers fine % - - men som sagt syntes jeg den mangler længde - tyngde for ikke bare at være en kraftig herre
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Pman
28. oktober 2006 22:50 af Pman
Ja, jo, hvad er nu dette for noget? Her kommer man hjem efter en lang dag, rydder lidt op til morgendagens barnedåb, og knapper så lige denne fætter op til at falde ned på. Og så er man næsten igennem flasken før man opdager - ved at læse på etiketten, vel at mærke - at den indeholder 10 % alkohol.....!!! Det kunne jeg ikke smage. Det jeg noterede mig er ellers: Meget fyldig, mørk og flot. MEGET smagsfuld, dog uden at være "koldset" på nogen måde. En dejlig afbalanceret, alligevel lidt kompleks, mørk fyldig øl til en god stille stund - kunne nemt konkurrere med rødvinen (det kan næsten alle øl dog - i mit tilfælde .... )
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY & Mary
12. april 2006 19:30 af KilkennY
Vi synes, at denne øl minder en smule om St Feulliens julebryg. Dog synes vi, at denne Brune smager mere af chokolade. Duften er også præget af chokolade, og procenterne anes en smule. Vi synes, det er en hyggelig, brun øl med et fint skum, der bliver mocca-farvet, når glasset roteres.
Det er en virkelig god øl. Mild, sød og djævelsk farlig, da vi aldrig ville have gættet, at den holder hele 10 %. Skjåel kameøratskij...
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
21. september 2005 22:18 af Maria
Der er et kæmpeskum på denne mørkebrune øl, og det efterlader en flot blonde. Duften er ganske let syrlig og rummer sødme, frugt og bær. Smagen er sødlig, men også let syrlig, og der er noter af frugt, rosin, blomme og ganske lidt alkohol. Finalen er let bitter, tør og har noter af lakrids.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,125