Ultramour fra Brasserie Ecaussinnes
Ultramour
Navn Ultramour
Bryggeri Brasserie Ecaussinnes
Første bryg
Øl type Fruit Beer
Alkoholprocent 5%

Beskrivelse
En specialøl i vort sortiment. En hindbærøl, med tilsætning af 3 andre typer af frugtessens. En sursød smag gør den unik. Forbrugerne siger det er en bedre kriek og er meget populær hos ølentusiaster.


Anmeldt af Sigmund
20. oktober 2011 00:15 af Sigmund
Smaksprøve fra flaske, Ølfestival København 2011. Brygget med kirsebær, jordbær, bringebær og sitron.
Disig rav til brun farge.
Intens / ekstrem søtlig fruktig aroma.
Ekstremt fruktig smak, meget søt, men ikke klissensøt. Sitronen sikrer noe friskhet i ølets karakter.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mary
13. januar 2006 19:29 af Mary
Jeg synes, der er en perfekt balance mellem hindbær, kirsebær og jordbær i denne øl. Jeg befinder mig nogle gange i den sindsoprivende og skizofreni-fremkaldende situation, at jeg skal vælge mellem netop disse tre smagsnuancer i is (chokoladen er altid selvskreven), og det er en stor pine for mig. Her får jeg det hele på en gang, så det er en meget afstressende øl.
Den forsvinder forbavsende hurtigt, og efterlader en vidunderlig følelse af at være ultra feminin. Det må være fordi, min yndlingsparfume (som netop er sluppet op, og først kommer igen til sommer) dufter meget af jordbær.
Nå, så er det godt, at denne øl kan bringe sommertankerne tilbage.
Ultramour er et hit til enhver tøse-komsammen!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mai-Britt
9. november 2005 15:21 af Mai-Britt
Der er lidt for meget saftevand over denne øl, til at den bliver rigtig god. Denne type frugtøl synes jeg er bedst, som en lille "pause" imellem andre øl. Kombinationen kan ikke være anden end god: jordbær, kirsebær og hindbær, hmmmm. Men desværre går ølsmagen igen tabt. Øv.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
2. oktober 2005 20:00 af Maria
Også denne øl er Bo sponsor til - og tusind tak for det
Det er en hindbær øl, der lever til fulde op til sin etiket, der signalerer hindbær!
Den er mahognirød (forventer ud fra duften næsten at den har samme farve som hindbær sodavand), og dens skum er meget flot og særdeles holdbart. Duften og smagen er præcis som en hindbærsodavand/slikkepind, og der er en frisk syrlighed til at runde smagen af, så det søde ikke får lov til at stå alene. En absolut drikkelig frugtøl!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
19. august 2005 00:34 af KilkennY
Som start en stor tak til Bo (WWW.Aakjaer.dk) som flinkt har sponsoreret denne øl. Øllet har en tydelig duft af hindbærbrus/rød sodavand og hvad smagen angår rammer den næsten lige så tæt på. Smagen er dog lidt mere fyldig en selve sodavanden, men går man ikke efter procenternes virkning, kan man lige så godt drikke den berømte "røde".
Ultramour er helt sikkert en oplevelse værd, da det umiddelbart burde være umuligt at producere en øl med sådan en smag, med de procenter, som hverken er cider eller sodavand. . . Bøvs i hindbærbrus.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,140625