Tongerlo De Tripelblond 8° fra Brouwerij Haacht
Tongerlo De Tripelblond 8°
Navn Tongerlo De Tripelblond 8°
Bryggeri Brouwerij Haacht
Første bryg
Øl type Belgian Tripel
Alkoholprocent 8%

Beskrivelse
En kraftig gylden øl. Krydrede dufte kulminerer i et intenst og varmt førstegangsindtryk, med en let humlet og tør eftersmag.


Anmeldt af wallenstein
2. november 2012 23:30 af Wallenstein
En dejlig frisk triple med rund og fyldig maltside med gær, lys frugt og en dejlig aromatisk citrushumling, der kan minde lidt om den man finder i klassikeren Duvel. Der er mange nuancer i både malt og humlesiden, som alt i alt får øllet, der nu kan fås for kun 30 kr. for 75 cl. i de fleste Kvickly'er, til være et rigtig godt køb. Bemærk den vedlagte ny sorte etiket plus det nye lidt højere oktantal i forhold til de tidligere anmeldelser, som giver ekstra god fylde i øllet og varme i kinderne.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
6. august 2007 12:14 af Gamlegrå
Nydt på samme cafe som Kaizer Blond
Meget lokkende udseende - mild let frugtig duft - diskret Appel. - fersken - gær

Smagen r fin og let - en farlig øl i varmen - kunne bruge lidt mere krop hvis man skulle ønske noget
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
31. maj 2007 09:56 af Maria
Det er en lysgylden øl med et flot skum. Duften er præget af citrus, gær/stald og malt. Smagen er sødlig med noter af citrus, let gær, koriander og en let bitter finale. Det er en charmerende tripel i øverste ende af midterfeltet. 2287
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
26. maj 2007 22:44 af Sigmund
Webside: http://www.tongerlo.be

En belgisk Tripel / Triple som bør slå an hos gjestene på Cardinal pub i Stavanger, hvor den nylig er blitt introdusert. Også tilgjengelig i Norge på Vinmonopolet. Som alle øl av sitt slag er den ettergjæret på flasken. Den har historiske røtter i Tongerlo-klosteret, og brygges nå av Haacht-bryggeriet i forståelse med norbertiner-munkene.
Meget lys blond farge, lett disig. Flott hvitt skum som varer lenge.
Meget behagelig aroma av belgisk overgjær, frukt og krydder.
Smaken er også subtilt krydret og pepperaktig, med toner av gjær, frukt og moderat humle. Alkoholen viser sitt nærvær, men dominerer ikke. Ølet er forbausende "lett i kroppen" og lettdrikkelig for sin styrke.
Kort oppsummert på stavangersk: Fine!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,109375