Pale Ale fra Sierra Nevada Brewing Co.
Pale Ale
Navn Pale Ale
Bryggeri Sierra Nevada Brewing Co.
Første bryg
Øl type American IPA
Alkoholprocent 5,6%

Beskrivelse
Sierra Nevada Pale Ale er vor mest populære øl, og er en vidunderlig fortolkning af en klassisk øltype. Den har en dyb gylden farven og en enestående fyldig, kompleks karakter. Store mængder af førsteklasses Cascade humle giver Pale Ale dets velduftende bouquet og krydrede smag.


Genanmeldt af kilkennY
17. marts 2012 22:27 af KilkennY
Sierra Nevada Pale Ale fra flaske.
Flot diset orange øl med masser af fint grums. Skummet er stor, hvidt og vedvarende. Duften er sød og kornet på en behagelig måde, men samtidig fyldt med masser af frugt, humle, blomster etc. Smagen er delikat krydret (nok humlen og lidt gær), og emmer af eksotisk frugt, blomst og noget der minder om honning. Øllet afsluttes sød med en meget mild bitterhed.
Fad udgaven er anmeldt tilbage i 2006, så jeg beklager at hukommelsen ikke rækker til at kunne sammenligne de to øl. :o)
Dejlig øl til karakteren: +7/10
 • Anmeldelsen

Anmeldt af André
3. oktober 2009 15:03 af kask
Mørkegylden farve. Skummet er medium stort.
Duften rummer fersken, aromahumle med citrusfrugter og lidt fyrnåle.
Smagen byder på noter af fersken citrun, appelsin og lidt grape.
Der er uden tvivl brugt meget aromahumle og meget lidt bitterhumle. Den er dejlig frisk, med masse af humlesmag og næsten ingen bitterhed.
Karakter: 8 ud af 10.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
12. august 2009 19:26 af Ment0
Denne øl er endnu bedre på fad, men:
Kender I det, hvor man gerne ville kunne gå ned i/til den lokale ølpusher og købe en hel kasse – uden at blive ruineret. Den følelse står man med, når man har drukket den første Sierra Nevada Pale Ale fra flaske. Den kostede 25kr og det var måske lige i overkanten, når man tænker på Kasteelbier Rouge kan erhverves for 27kr. Men lige nu så må jeg bare nyde denne ene – som virkelig er et pragt eksemplar for en Pale Ale.

Humlen sidder på første parket hvor den producer en bitterhed og fylde i top-klasse. Øllet er gyldent samt krystalklart og skummet er ikke svært at frembringe – men det forsvinder lidt for hurtigt. Næste gang der skal holdes ølaften for drengene, så skal den her helt sikkert med.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
30. januar 2008 21:18 af Sigmund
35 cl flaske, kjøpt i Danmark.
Fargen er dypgylden til rav, lett disig, med høyt skum.
Behagelig humlepreget aroma med sterke fruktige toner (sitrus, rosiner, svisker).
Humlepreget smak på en anstendig maltet base, toner av frukter (grapefrukt, rosiner) og krydderier.
Det er lett å forstå hvorfor dette ølet har blitt en del av den faste dietten til mange amerikanske ølentusiaster.
 • Anmeldelsen

Genanmeldt af Janchik
16. juli 2007 22:09 af Janchik
Mørke gylden, til ravfarve med et flot skum. Behagelig humlet duft med citrus (Cascade) malt og karamel. Middelfyldig, og middelblød/hård, og let til middel karboneret. Let frugtig, malt, karamel og en fantastisk flot afstemt humleprofil med citrus, blomster med en afrundet bitterhed i afslutningen. Rigtig fantastisk øl dette her, hvor der er harmoni over det hele.10 af 10!
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
27. oktober 2006 08:05 af Gamlegrå
Spar Frøstrup 25,-

En dejlig blomstret duft m en kende bitterhed i duften - begge dele r godt ramt i forhold t hinanden - smagen r let - frisk , m en kende sødme mellem de igen godt ramte bitre smage - en positiv overraskelse
 • Anmeldelsen

Anmeldt af granly
20. juli 2006 09:24 af granly
Jeg fik denne øl i fredags samme sted som ovenstående Kilkenny. Jeg var lidt skeptisk da jeg fik denne øl, da farve og skum ikke sætter de store forventninger. Men det er en fremragende pale ale. Masser af humle uden at være for bitter, uhmm!

Det skal lige nævnes, at selvom jeg indtog en del af disse øl, havde jeg det forbavsende godt dagen derpå ;o)
 • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
21. juni 2006 12:00 af KilkennY
Jeg fik denne fremragende Pale Ale fra Sierra Nevada Brewing Company, fra fad, forleden jeg var på besøg på Dronning Louise i Esbjerg. Friskheden i duften er overvældende. En ren nydelse intet mindre! Den er sød, humlet og blomstret på samme tid, og smagen rammer lige nøjagtig det, man forventer af duften.
Hver tår man tager, runder af med en god bitterhed, der giver lyst til endnu én...
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Jan
9. april 2006 18:25 af Janchik
Min ynglings pale ale Flot gylden farve med flot flot skum. Super lækker duft af citrus og blomster. Middelkrop med en saftig maltsmag, let karamel, citrus og stor bitterhed og en øl man kan drikke til hver en tid
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Mr_Bungle
19. juli 2005 23:43 af Mr_Bungle
Fremragende amerikansk pale ale. En uklar ravfarvet øl med åbent skum, der har en meget flot humlet og blomsterrig næse. Smagen er meget humlet med klare antydninger af frugt og blomst og har en distinkt bitter eftersmag som overvejende må komme fra brugen af cascade.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
8. marts 2005 18:42 af Maria
Farven er smuk gylden og skummet er flot, holder godt og efterlader en fin hinde. Duften er "gylden" og tillokkende. Smagen er virkelig dejlig og rummer noter af blomst, honning, frugt, kløver, malt og humle, der giver en perfekt bitterhed, som udvikler sig i den meget lange finale, hvor der også dukker svage nuancer af citrus op. En frisk og lækker "gylden" pale ale.
 • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,21875