Altenmünster Winterbier fra Allgäuer Brauhaus
Altenmünster Winterbier
Navn Altenmünster Winterbier
Bryggeri Allgäuer Brauhaus
Første bryg
Øl type Munich Dunkel
Alkoholprocent 5,5%

Beskrivelse
Altenmünster Vinterøl - det mørke specialøl til den kolde årstid - i den prægede patent-propflaske.


Anmeldt af KilkennY
2. december 2013 21:55 af KilkennY
Altenmünster winterbier Dunkel, 5,5%.
Flot klar mørk mahognifarvet øl med et fint tyndt hvidt skumlag. Duften er af mørke ristede malte, karamel, humle og lidt moden frugt. Smagen er af sukker, mørke malte, humle og til slut en snert af anis. Kroppen fylder som start ok, men vander derefter ret hurtig ud, og efterlader én med en lidt flad, fad og tynd fornemmelse.

Alt i alt er her tale om en ok øl, som på ingen måde gør noget ud over det ventede, og som på ingen måde gør sig som en decideret Winter Warmer. Til det er den ganske enkelt for tynd og alkoholdsvag.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af wallenstein
2. december 2012 20:37 af Wallenstein
Mørk brun øl med lidt flygtigt beige skum og brændt duft. Smagen er brændt i malten med karamel og lidt ubestemmeligt krydderi af mørke tørrede frugter. Humlingen lidt enstonig skarp og mangler nuancer. Smagen er let sødlig, men jeg synes også den mangler lidt krop enten i form af sødme eller lidt mere alkohol. Den smager sådan set godt nok men mangler ligesom lidt både i nuancer og fylde i at være komplet. Bryggeriet har flere bedre skud i bøssen end denne.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gamlegrå
21. oktober 2011 00:22 af Gamlegrå
SK Discount
Flot Mahogni farvet bryg & et ligeså skum
Den fornemmes sødladen allerede i duften , som dog ozz rummer lidt rosin / dadler - og en smule peber- konfekt . De ting kommer ozz i smagen - den er ok og skræmmer ingen , men synes den mangler krop - når den har stået lidt forekommer den let vandet
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
12. maj 2005 19:56 af Maria
Skummet er hæderligt på denne smukke, mørkt rødbrune dunkel. Duften er maltet og mundfølelsen er rund. Smagen er sød og maltet og har noter af kandis, frugt, honning og gæret æble. Der er et spændende modspil til alt det søde i en uventet bitterhed, der specielt sætter ind i finalen, hvor den også ledsages af et islæt af citrus. Det er en øl, der efter min mening skal drikkes kold!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,125