Brooklyn Brown Ale fra Brooklyn Brewery
Brooklyn Brown Ale
Navn Brooklyn Brown Ale
Bryggeri Brooklyn Brewery
Første bryg
Øl type American Brown Ale
Alkoholprocent 5,6%

Beskrivelse
Dette er en prisvindende original Amerikansk Brown Ale, brygget første gang som en højtidsøl i 1990, og er nu en af vore mest populære øl i vort faste sortiment. Nordengelske Brownales har en tendens til at være stærke og tørre, mens Sydengelske Brown Ales er mere milde og søde. Brooklyn Brown Ale kombinerer det bedste fra disse to klassiske typer, og tilsætter herefter et amerikansk præg i form af en kraftig humlekarakter og en ristet smag. En blanding af seks maltsorter, nogle ristede, giver denne øl den dyb rødbrune farve og komplekse maltsmag, frugtagtighed, blødhed og fylde, med en undertone af kaffe og chokolade. Tørhumlingen fremhæver den enestående humleduft der fuldender billedet. Perfekt til alt rødt kød, grillet fjerkræ, svinekød eller grill. Eller i et pint glas på din favoritpub.


Anmeldt af Sigmund
25. februar 2007 18:17 af Sigmund
355 ml flaske, kjøpt i Danmark.
Dyp brun farge, høyt lys beige skum.
Behagelig aroma av mørke og tørkede frukter og karamell, hint av sjokolade, tobakk, eik og lær.
Fin maltet og nøtteaktig smak med noe karamell men ikke for søt, velbalansert med tilstrekkelig humle, hint av krydder. Lettdrikkelig, forfriskende, OK munnfølelse. Gir mersmak!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ivan
25. februar 2007 12:05 af Ivan
brunlig og ret mørk i nuancerne, moderat skum.
humlet blomstret og let nøddet duft.
moderate noter af kaffe og chokolade i smags-indtrykket
og bitter humlet eftersmag.
i denne øl synes jeg desværre at humlen fylder for meget,
og at de bløde nøddet krydrede elementer ikke kommer til
sin ret i denne brown ale.
jeg foretrækker nu en mere traditionel brown ale.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Jan
6. august 2006 03:20 af Janchik
Købt i Føtex, Silkeborg. En total blackouter, skuffelse, raseriudbrud og voldsorgie for en dårlig øl der DOG SLÅR NBA SOM ER DEN MEST OVERVUDEREDE ØL PÅ DENNE JORD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Hamrende uharmonisk og passer slet ikke sammen! Duften er meget humlearomatisk med let citrus og blomster. Øllen er brun med et middelstort skum, der synker forbandet hurtigt! Øvbøven her har en middelkrop og medium karboneret. Smagen består af humle, med en let maltet karamelkarakter inden det afrundes med en udmærket bitterhed. Dette kan lyde godt nok, men jeg kunne ihvertfald ikke finde harmonien i den og hældte den ud, inden jeg påkaldte en satanisk forbamdelse over den!!!!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
22. april 2006 00:23 af KilkennY
Dejlig Brown Ale... Duften er helt vidunderlig! Sødmefyldt og ristet, hvad mere kan man forlange? Smagen er maltet og har masser af sødme, og man kan smage det hele, selv om øllet er koldt... Dejligt!
Denne Brown Ale slår NBA´en med flere længder... (Beklager Brumme) ;o)
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
14. april 2006 17:23 af Ment0
Denne brown ale har en helt anden smag, end det som man normalt vil forvente af en brown ale. Brown Ale'en fra brooklyn har en meget nødet og meget ristet malt salgs smag. Den minder faktisk en hel del om mange af de brown ale’s som er på markedet. Man skal nok ikke drikke mere end en enkel af gangen, for den kan godt give en lidt kvalmende fornemmelse.

Nej, Kenni, den slår ikke noget som helst.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af granly
12. april 2005 22:02 af granly
Jeg havde hørt en del gode ting om denne øl, og blev ikke skuffet. Den har en flot mørk farve, og et flot skum, der holder et par minutter. Duften er domineret af mørkristet malt of mørk chokolade. Dette fortsætter i smagen. Jeg har nydt øllen sammen med noget meget krydret mad, og øllen klarer det til UG. Nu hvor jeg kun har lidt tilbage i glasset kan jeg smage kombinationen af malt og humle, der gør at jeg er blevet forfalden til Ales. Mums !!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af gamlegrå
30. marts 2005 04:24 af Gamlegrå
En strålende Ale - brygget m omhu af Garreth Oliver - flot farve - dufter som bare pokker . virkelig en skøn duft - og smagen holder hvad duften lover . En lang og både sødmefuld / let kaffeagtig eftersmag - som holder rimelig lang tid til prisen på 15,95 - en god nyde øl , og den giver en håb for Amerikanske øl fremover , hvis dette bliver trenden , fremfor Bud`s & andet gylle
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
29. januar 2005 14:20 af Maria
Det er en mørk brun øl med masser af malt i såvel duft som smag. Der er også noter af frugt, karamel og et lille strejf af lakrids inde i smagsforløbet. Finalen er god og lang med en fin balance mellem malt og humle, der med bitterhed tager mere og mere over i den lange finale
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,1416016