Kozlak fra Browar Amber
Kozlak
Navn Kozlak
Bryggeri Browar Amber
Første bryg
Øl type Traditional Bock
Alkoholprocent 7,8%


Anmeldt af Ivan
23. juli 2007 20:58 af Ivan
Rødbrunlig øl med et smukt cremet skum, der dog hurtigt daler men efterlader smukke gardiner.
Dufter af portvin, kork, rosiner og en karameliseret malt.
Smagen er rund blød og let krydret, fornemmer blomme og igen karamel.
dejlig fyldig bock der er rigtig god til prisen, men noget stærk i alc.

  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
11. juni 2007 23:28 af Sigmund
50 cl flaske, en vennlighet av Cardinal pub, Stavanger. Også tilgjengelig i Norge på Vinmonopolet.

Her har vi en særdeles maltrik bock fra Browar Amber i Polen.
Nydelig kobberfarge på ølet, flott off-white til lysebrunt skum.
Søtlig aroma med sterk maltdominans, toner av karamell og bakeri.
Smaken har også en kraftig maltsødme med massevis av karamell, og ganske moderat humle i avslutningen.
Du skal tåle en del maltsødme for å kjøpe dette ølet - gjør du det, får du også med deg smaksdybde så det holder!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
22. maj 2006 19:19 af Gamlegrå
Fik den på terrassen t en gang grillede ben & frankfurtere m.m - den r sgu meget sød , var d første vi sagde i munden på hinanden - for sød var d næste . Skal den være så sød , må der være mere bid i eftersmagen - Men ikke en dårlig øl , men synes ej der r megen bock over den , m så megen kandis / karamel i smagen
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ania og Kim
15. december 2005 20:54 af granly
Dette er efter vores mening den bedste øl fra Polen. Denne øl tager uden problemer kampen op med andre Bock øl, og vinder klart i de fleste tilfælde.

Farven er flot og rød, smagen er dejlig fyldig og eftersmagen er vidunderlig uden at blive for sød eller tung. Den er bare go'.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mr_Bungle
24. august 2005 03:54 af Mr_Bungle
Lige pludselig havde de Kozlak til en minimal pris i netto, og så var det vist på tide for mig at få prøvesmagt denne øl, som jeg havde hørt rygter om skulle give Polen en vis anseelig plads i ølverdenen. Og helt dum er den da heller ikke! Tidligere på aftenen, havde jeg nydt et lille mesterværk af en tysk bock: Mönschshof Bockbier, så sammenligningsgrundlaget var ganske opdateret. Øllen er sødlig og let krydret uden at være rigtig påtrængende, og netop i forhold til den nævnte bockbier manglede den lidt nerve, selvom den havde en masse fine ting at byde på. Prisen taget i betragtning, synes jeg øllen var virkelig god, og det er herligt at se, at også Polen har fornemmelse for humle og malt.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af P
19. august 2005 08:57 af Pman
Yderst tilfredsstillende oplevelse! Skummet er flot, duften mild og meget tiltalende. Den står utrolig flot i glasset - faktisk synes jeg der er langt mellem øl der er så røde som denne. Smagen er afbalanceret, mild og lidt sød. En glimrende bock efter min mening.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mai-Britt & Henrik
8. juli 2005 11:36 af Mai-Britt
Smager af karamel i første omgang, men mister hurtigt smagen - der er overhovedet ingen eftersmag (mæske fordi vi lige havde spist hvad der svarer til tre hvidløg hver på den græske restaurent Der er en frisk "vandsmag" i den også, som virkede godt sammen med karamelsmagen... Udmærket øl, men ikke en der absolut MÅ gentages...
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
9. maj 2005 11:01 af Maria
Der er et flot, gyldent skum på denne dybt, nærmest mørkt ravfarvede bock, og det efterlader en fin blonde. Duften er ret maltet og mundfølelsen er rund. Smagen er sødlig og der er noter af malt og kandis. Bitterheden er lige akkurat at ane i finalen. Jeg savner i modsætning til Mary, lidt mere saft og kraft i helhedsindtrykket, men det er i øvrigt en udmærket bock, der ikke kan fornærme nogen.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY & Mary
27. december 2004 19:14 af Mary
Mmm... Duften er maltet, frugtig og let, mens smagen er tung, bitter, sød og med den mest utrolige, langvarige eftersmag. Det er som en forlængelse og forstærkning af smagen. Virkelig imponerende. Ja, de kan jo godt, de polakker. Godt vi fik dem med i EU
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,1640625