Heineken fra Heineken
Heineken
Navn Heineken
Bryggeri Heineken
Første bryg
Øl type Tysk Pilsner (Pils)
Alkoholprocent 4%

Beskrivelse
Heineken er idag tilgængelig i mere end 170 lande i hele Verden. Den er dermed det mest internationale ølmærke af alle. For at komme dertil har Heineken altid fokuseret på streng kontrol med recepten og fremstillingen, via en yderst effektiv global kvalitetskontrol. Dette har ført til den internationale succes.

Karakteristika for Heineken inkluderer en frisk og frugtagtig aroma, der stammer fra gæren ("Heineken A-gær"), og en behagelig, ikke for voldsom bitterhed, der gør Heineken nem at drikke.

Bør nydes afkølet (4-7 grader)


Genanmeldt af KilkennY
22. november 2012 22:51 af KilkennY
Dejlig iskold Pils i form af Heineken på dansker-dåse, nydes til EL kampen mellem Liverpool FC og Young Boys. Dejligt at se at Liverpool efterhånden er ved at finde tilbage til det gode spil, efter en længere periode med slinger i valsen.
Heineken Lager Beer derimod har aldrig slingret. Den smager ens hver gang, og forstår man at nyde den på de rette tidspunkter, er det en dejlig øl. Til fodbold er en af disse tidspunkter. ;0)
Iskold, læskende, sød og svag bitterhed til slut. YUMMIE! Og så mangler vi lige kasse mere som Jon Dahl ville have sagt. ;0)
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Calender via mobil.g2b.dk
17. december 2010 22:28 af Calender
En let-drikkelig øl, uden nogen dikkedarer. Ikke de store smagsoplevelser. En ganske fornuftig øl som kan drikkes alle...
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
25. august 2010 12:14 af KilkennY
Heineken Pils, brygget af Royal Unibrew i Danmark under kontrol af mægtige Heineken.
Nydt som pause bajer under det hårde arbejde med at grave rende til stikledning til det nye anneks ved sommerhuset i Bjerregård.
Øllet er dejlig koldt og nydt direkte fra dåsen. Duften er frisk, mens smagen er kornet (ris, byg) og eftersmagen moderat bitter (pilsner styrke).
Jeg ved ikke hvorfor jeg altid tænker ris når jeg smager en Heineken, for den er jo udelukkende brygget på byg, men den må jo have en anderledes sød smag som får mig på disse tanker.

Ok pils, men jeg vil hellere have en pilsner fra Ølfabrikken eller en Hof.

Læs om The Heineken Experience her: http://www.g2b.dk/?id=125&it=1&lid=535
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
27. marts 2008 08:55 af Maria
Det er en lys gylden øl med et OK skum. Duften er mild og let med svage noter af blomst og malt. Smagen har det samme præg, og selvom det er en harmløs og let drikkelig øl, så er den vandet og ganske kedelig - en af "de våde & kolde".
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
26. februar 2008 07:49 af Gamlegrå
Føtes ? kr
Let og frisk duft - ikke meget skum - lys øl at se på . Der er en vis blomsterduft som jeg ikke kan placere bedre. Smagen r let--------frisk og m en passende bitterhed . En Pils lidt over standard , men så heller ikke mere----
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
22. januar 2008 22:13 af Sigmund
Dette er en øl jeg har drukket mange ganger, både med originalstyrken 5% og (oftere) utvannet til 4,7% for norske dagligvarebutikker.
Jeg satte pris på den i mine yngre år, særlig for dens crispe sitrus-parfymerte aroma fra de grønne flaskene (en amerikaner ville vel kalt den "skunky"), og jeg drakk den særlig til reker og krabbe. Men så gikk jeg altså trett av den, og utviklet også min sans for bedre øl. Jeg er heldigvis ikke den eneste.
(Det påstås dog at Heineken holdt en bedre kvalitet da det bare var et hollandsk regionalt merke, før sin eksplosive ekspansjon som internasjonal storselger.)
  • Anmeldelsen

Anmeldt af 2meterSmølf
28. november 2007 21:55 af 2meterSmølf
Blah blah blah ... kedelig kommerciel øl, Jeg er bange for at Holland diger er brudt og hav vandet er skyldet ind over landet og ind i øllet. Dette er en forfærdelig øl i forhold til prisen. Det er en kedelig pilsner. Anbefaling: Skip den og tag en øl.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mai-Britt
29. september 2005 08:53 af Mai-Britt
Efter en lang og varm arbejdsdag, nød vi igår denne øl efter fyraften. Mine kolleger mente at vi skulle have en anderledes øl!!! Men ok - der findes ikke det store udvalg i Felsteds lokale spar.... Men altså, en dejlig let, sprudlende og mild øl. Den har en meget let bitterhed, der gør den rigtig dejlig at drikke når man er tørstig - især hvis den er dejlig kold. Absolut et hit på varme sommerdage - men der er ikke noget der rigtig skiller den ud fra andre pilsnerøl..
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,1416016