Premium Pils fra Paulaner Brauerei
Premium Pils
Navn Premium Pils
Bryggeri Paulaner Brauerei
Første bryg
Øl type Tjekkisk Pilsner
Alkoholprocent 4,9%

Beskrivelse
Paulaner Premium Pils er brygget efter den traditionelle Pilsen stil. Der anvendes kun humle fra den ansete Hallertau region. Øllen er karakteristisk ved sin lyse farve og faste hvide skumkrone. For resten: Oprindeligt kom Pils fra Bøhmen, men blev udviklet af en bayersk brygmester. Pils har altid spillet en vigtig rolle i Bayern, men nu til dags nydes den fine og lettere skarpe smag i alle egne af Tyskland.


Anmeldt af gerhard
29. juli 2008 11:58 af Gamlegrå
Bamberg
Frisk og fint humlet duft under et rimeligt skumlag - smager rent - frisk - letdrikkelig og uden videre dikkedarer
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
28. juni 2008 11:02 af Maria
Paulaner Brauerei, Premium Pils, Tyskland, 4, 4,9%
Det er en gylden øl med et flot, hvidt skum. Duften er præget af strå og malt. Smagen har en let sødme, noter af malt, græs og en let tør bitterhed. Den er frisk og ukompliceret.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
2. september 2007 19:39 af Ment0
Ja, nogen skulle købe den, og det blev så mig. ”Taking one for the team” hedder det vist. Men jeg kan med glæde berette, at den slave pils som jeg troede jeg blev præsenteret for, ikke var at finde! I stedet var det en første klasses pilsner, som Carlsberg pilsner ville have svært ved at konkurrere imod. Udsynsmæssigt så ligner den en Carlsberg pilsner, men der er bare noget over den som gør den en tand bedre.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,078125