Aecht Schlenkerla Rauchbier - Weizen fra Brauereiausschank Schlenkerla / Brauerei Heller Trum
Aecht Schlenkerla Rauchbier - Weizen
Navn Aecht Schlenkerla Rauchbier - Weizen
Bryggeri Brauereiausschank Schlenkerla / Brauerei Heller Trum
Første bryg
Øl type Other Smoked Beer
Alkoholprocent 5,2%

Beskrivelse
Hvedeøl med en let røget smag. Ufiltreret og naturlig grumset. Schlenkerla Weizen Rauchbier er flaskegæret med fornem overgær.


Anmeldt af Gamlegrå
29. oktober 2009 21:06 af Gamlegrå
En overlevende fra sidste års ferie ( den i år havde temaet rest skat....)
Dens brødre / søstre kan skille vandene . men havde i smug gensmagt den på øllets dag i år igen.
Den har en utydelig rødbrun farve - og allerede her kan jeg dufte røgmalten , som både er stærk og sød på samme tid - gennemtrængende og uden nåde i dens ramme duft
Smagen kan ikke beskrives af mig - den bør opleves - jeg ved den kan bestilles hjem til ca 20 kr flasken fra bryggeriet incl fragt - jeg vil godt have et bud med.........Glæder mig til skræmme / teste mit livs lys i morgen aften med dens bror / søster - kan hun tage den , kan hun klare mosten....
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
11. juli 2008 09:31 af Maria
Heller Bräu, Aecht Schlenkerla Rauchbier Weizen, Tyskland, 5+, 5,2%
Det er en uklar, mørk brun øl med et cremet skum. Duften er præget af røg og hvede. Smagen har en let sødme og er stærkt præget af røg, og der er noter af krydderier, hvede og røget åleskind. Den er absolut speciel, men hvis du er i humør til den, så er den god.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
18. januar 2007 15:34 af Sigmund
50 cl flaske, kjøpt i KaDeWe, Berlin. Med Ae S Märzens overveldende aroma av røkte pølser i minne, åpnet jeg Weizen-flasken med skjelvende forventning og frykt. Ølet er skittenbrunt, og helles i glasset med et enormt gråaktig off-white skum. INTENS aroma av røkt svinekjøtt / ustekt bacon, som nesten tar all kraft fra de vanlige hefeweizen-elementene (nellikkrydder og banan) som er svakt til stede i bakgrunnen. Smaken har noen noter av ustekt bacon også, men de er ikke så overveldende som i aromaen. Temmelig "myk" å drikke, men la oss like godt innse det: røkt svinekjøtt er IKKE hva jeg ønsker å verken lukte eller smake i et øl. Beklager!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
22. juli 2005 09:58 af KilkennY
At nyde denne øl netop på denne bar må siges at være en god sammensætning, da askebægrene er noget, som kun er forbeholdt de spisende gæster. Gæsterne i baren skal aske på gulvet. Cool!
At lave en røget weizbier må siges at være en akkurat lige så god sammensætning. Den søde hvede og røgetheden går simpelthen bare godt i spænd.
En lækker øl, hvor selve beskrivelsen af øllet må blive et tankeeksperiment på egen regning; kan du ikke forestille dig smagen, må du ud og smage øllen
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Masn
1. december 2004 16:28 af Masn
For nogle, vil denne øl nærmest svare til, at synke en tot ståluld.
Personligt kan jeg godt li´ den, selvom den ved Gud ikke er midtsøgende i sin smag.
Røg-duften og -smagen er dominerende, men da den er en Weizen, betyder det at den ikke er så kradsbørstig, som dens fætre Märzen og Urbock.
Generelt kan man sige, at øllene fra Schlenkerla, er bastante og robuste, mens røgøllene fra Bamberg´s andet Rauchbier-bryggeri, har mere finesse og mindre "sod"-smag.
Så har du muligheden så start med en Spezial inden du dykker ned i en fuldfed fugtig Sank Hans-bål fra Schlenkerla.
Smoke get´s in your eyes!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,125