Cuvée van der Keizer (2002) fra Brouwerij Het Anker
Cuvée van der Keizer (2002)
Navn Cuvée van der Keizer (2002)
Bryggeri Brouwerij Het Anker
Første bryg 1999
Øl type Belgian Dark Strong Ale
Alkoholprocent 8%

Beskrivelse
Hvert år den 24. februar, på Charles Vtes fødselsdag, brygges Gouden Carolus Cuvee van der Keizer i en begrænset mængde og med fokus på den ypperste kvalitet og traditionen.

Dette unikke bryg, hvor der kun er anvendt ekstra fine belgiske humler og med en højere alkoholstyrke, garanteres en bedre udvikling over tid, en den allerede kendte Gouden Carolus.
Denne øl, er som alle bryggeriets øl brygget på 100% rene råvarer, uden brug af preserveringsmidler, tilsætningsstoffer og kemikalier. Øllen tappes på 75 cl. flasker og lukkes med at kvalitetsprop. God til flere års opbevaring.

Hvert år er offentligheden inviteret med til at deltage i brygningen. Gouden Carolus Cuvee van der Keizer kan kun købes på bryggeriet og vil ikke kunne findes i supermarkederne.
Det er en speciel gave til enhver ølelsker ved forskellige lejligheder. Det er en eksklusiv øl med en fin oplevelse af raffineret smag og ekstraordinære dufte.


Anmeldt af Maria
1. december 2010 09:12 af Maria
Brouwerij Het Anker, Gouden Carolus Cuve van de Keizer, Belgien, 7, 8,5%
Det er en årgang 2002 og vi skriver oktober 2010. Farven er rød mahogni og skummet er cremet. Duften er præget af rosin, mørke frugter, brændt sukker og malt. Smagen er sød med noter af blomme, rosin og anden mørk frugt, malt og mørk kandis/brændt sukker. Den er velbalanceret, kompleks og rigtigt dejlig!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
25. juli 2009 15:26 af Ment0
I er alle bange, og det skulle i også være. Ikke siden de protestantiske-katolske krige i 16hundrede tallet, har det vestlige samfund kendt noget så fjernt, sammenlignet med det sydlige kontinents religiøse ondskabsfuldhed. For en mindre iagttager: Så er udformningen vedrørende kompleksiteten af kraftanspændelserne for den fuldendte imbottigliato des solum et tillægsstykke uden lige.

Indsmigrende korrekt brygget øl af maltbyg fra jorde tilhørende agri af maximus supremus karakteregenskab des vexillum. Dette levende biologiske autentiske alkoholfyldte øl som tilfredsstiller totus øl imbibe med inciterende aroma akkompagneret med tilfredsstillinde appetit pro altus sapor.

Totus humanus der slår i hartkorn øl samt consultum har forstået begge dele lige dårligt – og skulle nok imbibo aqua post hoc ergo propter hoc.

Hvis læseren af denne anmeldelse indtil videre har det som en prøveballon på et gedemarked imellem revl og krat, så fortvivl ikke – der er forhåbninger hvis de omkringliggende anmeldelser gennemstuderes.

Endosserede vil gerne betone at det på intet stund har været konceptionen at skulle, læse som fanden læser Bibelen, desangående sandheden desangående den sukre forædlede maltindeholdende eventuelle datidsværende aquarummende smagsneutrale væske.

Intensiviteten af dette følelsesladet raseri er så ulogisk som kanten på masse psykose. Men som sagt af konger og dronninger, jeg er ikke en mindre iagttager.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Masn
25. juli 2009 15:23 af Masn
Dette er enhver øl-connoisseurs mesterværk.
Med sin grundbasis af rørsukkerbaseret alkoholsødme, changere den imellem cremet fuldfed mundfølelse og bær-agtigt syrlighed i smagen.
Og dette uden at forkomme prætentiøs i smagen hverken for novice eller kender.
Farven er brunlig mudret, som tidevandet fra dens hjemby.
Karboniseringen er blid og behagelig, som skabt til nocturnal eftertænksomhed.
Dette er med andre ikke en øl, man på nogen måde skal takke nej til, når man bliver budt.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
25. juli 2009 15:20 af KilkennY
Ment0 skænkede denne flotte øl på nærmest aristokratisk vis, og med sin lettere autodidakte, men dog stadig sublime hælde teknik, formåede han ikke desto mindre at frembringe alle øllets ekstravagante visuelle staturer i et simpelt sennepsglas.
Øllets flotte gytjebrune farve fremstår flot med et amberfarvet skær. Duften emmer af valnød, solmodne kæmperosiner, svesker samt en blomstrende brise af brændevin. Smag og mundfølelse er fuldfed, læskende lækker og har anstrøg af smeltet karamelliseret kandis, ristede mandler og en god kvantum bitterhumle.
Læserne af dette lettere poetiske sammensurium kan på ingen måde frarådes et køb af Kejserens gyldne årgang 2002, der som følge af en billedskøn smagsoplevelse får et flot 12-tal af undertegnede. ;o)

Mvh. KilkennY
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

8,984375E-02