Val-Dieu Triple fra Brasserie de l´Abbaye du Val-Dieu
Val-Dieu Triple
Navn Val-Dieu Triple
Bryggeri Brasserie de l´Abbaye du Val-Dieu
Første bryg
Øl type Belgian Tripel
Alkoholprocent 9%

Beskrivelse
Oprindelse: Oprindeligt inspireret af en klosteropskrift fra klostret af samme navn, som allerede producerede en lys og brun ale.
Type: Belgian Tripel, ufiltreret og upasteuriseret, brygget af en lægmand i klostrets højre sidebygning
Aroma: både delikat og fyldig
Farve: varm gul, let grumset
Smag: Den fyldige smag er tiltagende men aldrig for meget. En let sukkersød smag i midten af munden - en perfekt kombination af alkohol, bitterhed og sødme. I finalen fremhæves en aromatisk og alkoholdig bitterhed. Fortrinlig og let fordøjelig, specielt som tilbehør til et godt måltid.
Skum: Flot hvidt skum, ikke for olieret grundet det høje alkoholindhold
Gals: Trompetformet goblet, afrundet ved randen og i dens 'parison'.


Anmeldt af wallenstein
17. november 2013 17:22 af Wallenstein
Dejlig saftig triple med et lækkert cremet hvidt skum. Hertil kommer en fyldig smag med en del citrus-grape sødme, melon og rund bolsjeagtig malt med fine nuancer. Humlingen er velafbalanceret og aromatisk, mens procenterne bidrager en smule til en fin afsluttende skarphed. Så absolut en belgisk triple i den bedste ende af skalaen.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
24. november 2005 22:17 af Maria
Val-Dieu Triple er gulgylden og har et meget flot skum. Duften er frisk og fyldig med noter af malt og blomster. Smagen svarer til duften og den er desuden sødlig med noter af frugt, alkohol og i finalen er der et dejligt islæt af citrus, der giver passende "bid" i finalen.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,0625