Gueuze Fond Tradtition St. Louis fra Brouwerij Van Honsebrouck
Gueuze Fond Tradtition St. Louis
Navn Gueuze Fond Tradtition St. Louis
Bryggeri Brouwerij Van Honsebrouck
Første bryg
Øl type Gueuze
Alkoholprocent 5%

Beskrivelse
Den spontane gæring er grundet den naturlige effekt fra vildtgæren brygget på 30% hvede og 70% maltet byg. Den luftbårne gær over den enkeltstående gæringstank, er det vitale element, der sikrer denne øls legendariske rygte i mere end 100 år. Modnet for måneder på egetønder, danner den grundlaget for Geuze Lambic St. Louis, Kriek (kirsebærøl) og mange flere.

En traditionel lambic med en lettere syrlig smag. "Helt naturlig".


Anmeldt af Jan
31. juli 2007 12:40 af Janchik
En rigtig god af de lidt mildere guezer, selvom jeg er til de store drenge i den genre. Gylden med moderat skum, middel til hårdt karboneret, blød, vinøs, med en syrelig smag, noter af grønne æbler/tør cider, og en lang afslutning. 7,5 af 10
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
25. juli 2006 12:57 af Gamlegrå
en måske lige bitter nok øl t vores smag - men absolut dejlig - masser af bitterhed i smagen , dejlig læskende , men r mere t de "rigtige" frugtøl
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
18. juni 2006 21:11 af Maria
Det er en gylden, uklar gueze næsten uden skum. Mundfølelsen er rimeligt flad. Duften er syrlig som sig hør og bør, og der er noter af frugt. Smagen er frisk. læskende og syrlig, der er perfekt en varm dag på terrassen.
Men for at være med blandt de rigtigt gode guezer, da mangler den mere at byde på.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mr_Bungle
9. oktober 2005 18:54 af Mr_Bungle
Dette er kun mit andet møde med en geuze - det første var med Frank Boons Oude Geuze. Flasken er tappet 07 - 2003 og er således to år gammel, da jeg drikker den. Skummet er begænset for en lambic og duften sur, syrlig og gæret. Fornemmelsen i munden er mousserende, og øllen smager syrligt af hvede, umodne æbler, grape og citrus med en tør finish. Den er, så vidt min smag-hukommelse er korrekt, langt mildere end Boons Oude Geuze, hvilket egentlig passer mig ganske godt, da denne udgave aldrig bliver for meget til forskel fra den først nævnte. For andre kan dette være en indikation på en svagere øl.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,078125