Honsebrouck St. Louis Framboise fra Brouwerij Van Honsebrouck
Navn Honsebrouck St. Louis Framboise
Bryggeri Brouwerij Van Honsebrouck
Første bryg
Øl type Fruit Lambic
Alkoholprocent 4,5%

Beskrivelse
Den spontane gæring er grundet den naturlige effekt fra vildtgæren brygget på 30% hvede og 70% maltet byg. Den luftbårne gær over den enkeltstående gæringstank, er det vitale element, der sikrer denne øls legendariske rygte i mere end 100 år. Modnet for måneder på egetønder, danner den grundlaget for Geuze Lambic St. Louis, Kriek (kirsebærøl) og mange flere.

Frisk hindbærjuice, som er modnet og blandet med gueuze-lambic, giver en tør, sød aperitif.


Anmeldt af Maria
28. maj 2006 16:29 af Maria
Hindbærduften vælder op af flasken ved åbningen, men mest på en hindbær sodavandagtig måde. Det er en dyb mørkerød drik med en pink skum og en kraftig hindbærduft. Smagen er sød og hindbærrene går intenst igennem, men på en lidt kunstig måde, jeg fornemmer også en snert af "kælder". Syrligheden er næsten ikke eksisterende, og det er et stort minus ved denne Framboise, der i øvrigt er sødet kunstigt.
Slutindtrykket er en hindbærsodavand med lidt alkohol i, og den når ikke de gode framboiser til sokkeholderne, her tænker jeg f.eks. på Lindemans!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
23. april 2006 19:49 af Gamlegrå
Efter en lang Søndag i ombygningens tegn , smager denne friske læskende fantasisk . Duften r frisk & indbydende , uden d vamle - klistrede som nogle frugtøl , plages af

Smagen r perfekt afbalanceret - frisk , m en let syrlighed , som går over i herlig mild sødme

Godkendt.......m pil op
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,0625