Brigand fra Brouwerij Van Honsebrouck
Brigand
Navn Brigand
Bryggeri Brouwerij Van Honsebrouck
Første bryg
Øl type Belgian Golden Strong Ale
Alkoholprocent 9%

Beskrivelse
I 1798, fordrev de flamske bønder ("Brigands") de franske soldater ud af Ingelmunster. Med henvisning til disse frihedskæmpere, er Brigand en stærk og potent øl. Denne ravgyldne øl skylder dens kraftige og lettere bitre smag til kvaliteten af humlen. Hvis gæren ikke forbliver på bunden, er der ingen grund til bekymring: gær et godt for helbredet. Bør nydes ved 9°C.


Anmeldt af Gerhard
25. oktober 2006 19:01 af Gamlegrå
Kraftig & livlig dejlig Tripel - masser af lovende sødme & korinader i duften - smagen r præget af en snert Honning / sødme - % & eftersmagen r tilpas lang t man nippe t glasset og nyde smagen længe -En udemærket hyggeøl
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Rasmus
13. november 2005 11:02 af Rasmus
Den lysgyldne ale er eftergæret i flasken og ligner i det hele taget både hvad angår udseende, duft og smag en belgisk triple, som de er flest. Den skummer flot i glasset, men hatten falder snart ned over ørerne på øllen, som de fra bryggeriet van Honsebroucks side på beklagelig vis har valgt at filtrere. Den potente bryg holder 9 procents alkohol, hvilket ikke fornægter sig. således prikker den dejligt på tungen, og smagen er syrlig og frisk, ligesom humlebitterheden er forholdsvis gennemtrængende. Banan? Citrus?
Alt i alt en udmærket belgisk ale, der dog ikke formår at hæve sig nævneværdigt i konkurrencen med det lille lands utallige andre fremragende bryg. Meget symptomatisk minder den mig om Chimays Blanche/Triple - dog bare uden at eje helt samme klasse.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
8. november 2005 21:26 af Maria
Brigand er en gylden belgisk ale med et stort og flot, hvidt skum. Duften er præget af frugt (mest citrus), sødme, krydderier og gær. Mundfølelsen er meget prikkende. Smagen er sød og der er noter af frugt (igen mest citrus), koriander og alkohol. Den er svær at sige noget negativt om - men heller ikke en, som får mine arme højt over hovedet
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,078125