Wee Heavy fra Belhaven Brewery Co.
Wee Heavy
Navn Wee Heavy
Bryggeri Belhaven Brewery Co.
Første bryg
Øl type Scottish Export 80/-
Alkoholprocent 6,5%


Anmeldt af Wallenstein
8. december 2013 20:25 af Wallenstein
Det her må vist være bock på skotsk. Dejlig rødbrun farve fin kandisduft og så en super frugtig maltrig smag med kandis, karamel og så en meget mild speciel humling til at runde af med. Dertil et lidt speciel indslag - og jo, jeg tyder det også som en svag skarp røgnote som fra et havebål af svedne friske grønne grene. Helhedsindtrykket er sødlig og maltindtrykkene har udmærkede nuancer. En glimrende vinøs nydeøl, som jeg bestemt ikke vil gå af vejen for en anden gang.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Jan
12. april 2006 00:36 af Janchik
Jeg må så indrømme at jeg synes dette er en rigtig god øl. Jeg er imponeret over at mens mange andre virkelig lægger procenterne til for at få samme vinøsitet, har denne bare 6,5%. Duften er præget af frugt, let alkohol, vinøs og karamel. Farven er så vidt jeg husker mørkerød, med et ok skum. Mundfølelsen er ikke den fyldigste for en wee heavy, men der er masser af smag bag den. Frugt, karamel, vinøs, sødme, let røget (svagt) og en mild bitterhed. En god nybegynder wee-heavy, men også for de mere garvede som personen bag skærmen (mig)
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
14. marts 2005 10:23 af Maria
Flot og holdbart skum og smuk mørk farve, Duften er let maltet og lidt tørveagtig. Smagen har faktisk et næsten vinøst præg med noter af frugt, røg, lakrids, malt og et strejf af portvin. Der er, på trods af de mange smagsindtryk, ikke så megen dybde i smagen, der faktisk kan virke lidt vandet ind i mellem. Bitterheden er næsten ikke tilstede. Alt i alt en øl der i min mund når at blive rimeligt uinteressant, inden den er drukket færdig.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,09375