Corsendonk Agnus Tripel fra Brouwerij Corsendonk
Corsendonk Agnus Tripel
Navn Corsendonk Agnus Tripel
Bryggeri Brouwerij Corsendonk
Første bryg
Øl type Belgian Tripel
Alkoholprocent 7,5%

Beskrivelse
Corsendonk Agnus er brygget på lys malt, hvilket giver den gyldenblonde farve.

Det er en fyldig, blond, overgæret øl, der eftergærer og modnes i flasken for at opnå en livlig, champagne øl med en urtebouquet og humlet eftersmag.


Anmeldt af Sigmund
8. marts 2007 21:54 af Sigmund
Corsendonk (et bryggeri, nå egentlig bare en distribusjonssentral, med historiske røtter i Corsendonk-klosteret i Belgia) er fra før representert på Cardinal pub i Stavanger med sitt Christmas Ale, og nå får man altså både en Dubbel og en Tripel. Agnus er tripelen, med 7,5% alkohol. 33 cl flaske, ettergjæret på flasken.
Meget blek gylden farge, klar, med høyt skum.
Søtlig og fruktig aroma, både friske og gjærende frukter, et lett gjærpreg, hint av krydder.
Smaken er moderat søt og krydret, der er også et uvanlig innslag av salt / sjøvann. Lett i "kroppen" for sin styrke, men alkoholen er merkbar. Lav bitterhet, lettdrikkelig.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
2. april 2005 15:31 af Maria
Skummet er flot, men falder relativt hurtigt. Det efterlader dog en fin blonde. Farven er strågul og sløret. Duften er præget af koriander og gær. Mundfølelsen er rund og ½-fed og slutter tørt. Smagen er meget citruspræget og har noter af koriander. Finalen er lang og til den besk/syrlige side. Citrusislættet og det beske er lidt for meget for min smag, og det leder tankerne hen på Grimbergen Blonde.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,0625