Mac Queen´s Nessie fra Schloss Eggenberg
Mac Queen´s Nessie
Navn Mac Queen´s Nessie
Bryggeri Schloss Eggenberg
Første bryg
Øl type Other Smoked Beer
Alkoholprocent 7,3%

Beskrivelse
Skotske Nessie er 'whiskyen blandt øl'. Det er brygget på ægte skotsk højlandswhisky malt. Denne kraftige øl har en rødlig farve og whisky i generne. Den er udelukkende brygget på naturlige råvarer i henhold til Reinheitsgebot. Nessie er tappet på 0,33 liters designerflasker med indgraveret Schloss Eggenberg logo og på 30 liters tønder for eksport.


Anmeldt af renekolding76
28. juli 2009 15:07 af renekolding76
Ganske ok Whisky øl.
Rund og fyldig i smagen.
God balance mellem den røgewhisky og øllet.
Behagelig sødme, der skjuler procenterne godt.
Mangler lidt i finalen.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
21. april 2006 08:22 af Gamlegrå
Købte denne i Grenå i sommers - havde gået og luret lidt t den , men uden grund - der er ikke noget videre spændende over den.

Virker nærmest oversprittet i starten, for dernæst at miste lidt smag.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af granly
12. oktober 2005 09:53 af granly
Jeg havde nok forventet noget andet en Maria´s gemal, for jeg blev yderst positivt overrasket over Nessie.

Det skyldes nok at jeg har prøvet andre "Whisky-malt-øl". Disse øl har alle været præget af en uheldig trang til at gøre brygget meget sødt ved at hælde en masse sukker og karamel i.

Denne øl er dog noget mere afbalanceret og jeg nød faktisk at drikke den.

Til slut skal det lige nævnes at jeg også er helt vild med whisky, og denne øl bærer for mig ikke mere præg af whisky end Amselfelder Rødvin bærer præg af en Napoleon Cognac.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
12. marts 2005 11:18 af Maria
Gemalen havde glædet sig til en whisky øl, men også han blev skuffet. Denne øl er rund, fyldig og lidt "for meget" i den lettere anmassende sødme, som oftest præger de såkaldte "guldøl". Der er en tydelig alkoholsmag og en moderat bitterhed, der dog træder tydeligere frem i finalen. Den mangler karakter og finesse.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Rune
12. marts 2005 07:55 af Rune
På glasset står der: ´Whisky Malt Red Beer´ hvilket ikke umiddelbart virker ret logisk; øllen er absolut ikke rød. At der er anvendt whiskymalt kan de sagtens bilde mig ind (men det gør ikke umiddelbart den store forskel). En typisk guldøl i glasset - strågylden - med almindeligt skum. I næsen er der humle og maltsødme. Strukturen er udemærket. Eftersmagen er lidt speciel - der er en tone, jeg ikke rigtig kan sætte min finger på (måske fra ´whiskymalten´?). Det forholdsvis høje alkoholindhold bevirker, at smagen fremstår svagt parfumeret (dog slet ikke på niveau med en god bock). Jeg savner noget krop i denne øl.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,140625