Hopfenkönig fra Schloss Eggenberg
Hopfenkönig
Navn Hopfenkönig
Bryggeri Schloss Eggenberg
Første bryg
Øl type Tysk Pilsner (Pils)
Alkoholprocent 5,1%

Beskrivelse
Schloss Eggenberg Hopfenkönig er bryggeriets flagskib: en let bitter pilsner der langsomt modnes og som har gæret i lang tid. Hopfenkönig udstråler en let gylden glans. Det er brygget 100% på naturlige råvarer i henhold til Reinheitsgebot fra 1516. Schloss Eggenberg Hopfenkönig er tappet på 0,5 liters Nord-Rhein-Westphalen flasker, i 0,33 liter designerflasker som er præget med vort logo, i 0,5 såvel som 0,33 liters dåser og i tønder. (15, 25 og 50 liter for hjemmemarkedet og 30 liters til eksportmarkedet.)


Anmeldt af renekolding76
28. juli 2009 15:05 af renekolding76
Smager som en "standard", dog lidt mere humlet.
Ok balance i øllet.
Den bliver dog aldrig rigtig spændende, og flader totalt ud i finalen.
Svag og kedelig øl.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
30. april 2009 10:07 af Maria
Schlossbrauerei Eggenberg, Hopfenkönig, Østrig, 3, 5,1%
Det er en gylden øl med et flot, hvidt, cremet skum. Duften er parfumeret med noter af kål og malt. Smagen har en let sødme og parfumerede noter af kål, malt og finalen er tør. Den er vældigt kedelig.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
31. marts 2006 23:24 af KilkennY
Ja ja... Mary ved tilsyneladende intet om det arkitektoniske... Mit billede er jo uden tvivl langt mere fortællende omkring øllet og langt bedre i perspektiv...
Øllet: Trods navnet "Kongen af humle" er det langt fra det, den lover. Jo, den er humlet, men det er en yderst kedelig humle, de har anvendt. Smagen nærmer sig den sædvanlige pilsner, selvom den dog vander knap så meget ud, som man ville forvente af den slags øl…
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mary
31. marts 2006 23:12 af Mary
He he. Da stemningsbilledet skulle tages til denne øl, udviklede det sig til en lille konkurrence. En konkurrence, som jeg er helt sikker på at vinde, Yeah Sweet Victory!! Nemlig en konkurrence om det bedste stemningsbillede og anmeldelse.
Da KilkennY kom med denne øl, var mit første udbrud: Nej, jeg er jo ikke vild med humlede øl. Men jo, det var jeg jo så alligevel.
Godt nok er denne Hopfenkönig ein bischen pilsner-typisch, aber den smechst bessere als ein typischer pilsner, neh? Verstehst?
Nej, altså duft og smag er som en pilsner, blot forstærket en 10-20 gange, og dermed bliver den - i min mund - aldeles veldrikkelig.
PROST!
NB: mit stemningsbillede burde jo egentlig være KilkennYs, da jeg tyvstjal hans golf-rædsel og lavede mit helt eget stilleben i panik...
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,125