Hofbräu Festbier fra Staatliches Hofbräuhaus in München
Hofbräu Festbier
Navn Hofbräu Festbier
Bryggeri Staatliches Hofbräuhaus in München
Første bryg
Øl type Dortmunder Export
Alkoholprocent 6%

Beskrivelse
Det har altid været en bayersk tradition at hygge sig med stil - med familie og venner over en god middag i en hyggelig og lystig atmosfære.

Til denne anledning, tilbyder Hofbräu München en stilfuld og original festøl - Hofbräu Festbier. Med et alkoholindhold på omkring 6% ABV, og en nobel og aromatisk smag, er den ideel som tilbehør til specielle lejligheder.


Anmeldt af wallenstein
5. januar 2013 20:50 af Wallenstein
Har man ambitioner som kun 200-jubilar om at ramme en uberørt øl på en base med små 20.000 anmeldelser, skal man enten ud i krogene eller være særdeles hurtig. Denne er nok mest udtryk for det første. Tysklands nok mest berømte bryggeris juleøl ligner de fleste tyske tilsvarende en fyldig eksportspilsner. Denne har en fin men lidt spinkel frugtig nuanceret maltside suppleret af en faktisk ret bredspektret pilsnerhumling. Den skal endelig ikke drikkes for kold, for så forsvinder alle nuancerne i malten. Ja faktisk folder alle nuancer sig først for alvor ud næsten ved stuetemperatur. En rigtig god øl i sin type - ikke mere men bestemt heller ikke mindre og spændende at have smagt den sjældne juleøl fra Münchens hæderkronede Hofbräuhaus.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,03125