Original Münchner Hell fra Paulaner Brauerei
Original Münchner Hell
Navn Original Münchner Hell
Bryggeri Paulaner Brauerei
Første bryg
Øl type Münchener Helles
Alkoholprocent 4,9%

Beskrivelse
Da Original Münchner blev brygget for første gang i slutningen af den 19nde århundrede, var det med en imponerende succes. Øllens humlede smag der var fin, lys og elegant, gjorde at øllen blev evigt populær. I dag er Paulaner Original Münchner den bedste sælgende Münchner Hellbier i verden, og Paulaners største eksportvare i flere end 30 lande, med sin vidunderlig fine, krydrede, og naturligt gode smag.


Anmeldt af Sigmund
15. oktober 2010 19:57 af Sigmund
Fra fat på en strandbar ved Jurmala, Latvia.
Lys gylden farge, moderat hvitt skum.
"Nøytral" aroma.
Ren smak, med en moderat humlebitterhet på en behagelig men meget moderat maltet base, med noen fine toner av frukt (ananas). Lettdrikkelig.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af wallenstein
15. oktober 2010 02:23 af Wallenstein
Man gnider øjnene, hvorfor har dog ingen anmeldt denne fine mainstream helles endnu? Jamen, så skynder jeg mig da at blive den første. Mest af alt en lillebror til Paulaner Oktoberfestbier: Blid letdrikkelig typisk münchener helles med dæmpede smagsindtryk af nyslået græs (god som selvtildelt belønning efter at have klaret plæneklipningen), lidt citrus, en god maltsødme og et fint lidt spinkelt men meget lækkert sprødt blomsterkrydret humlepræg. Fin eftertænksom sommerhyggeøl på terrassen, men hvis man tager den direkte fra køleskabet, forsvinder de fleste nuancer, så drik den lidt tempereret ellers virker den for tynd - en 10-12 grader. Nok ikke den største øl i typen, men fin og tro mod sin genre - jeg kan godt lide den.


  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,0625