Hefe-Weissbier Dunkel fra Paulaner Brauerei
Hefe-Weissbier Dunkel
Navn Hefe-Weissbier Dunkel
Bryggeri Paulaner Brauerei
Første bryg
Øl type Dunkelweizen
Alkoholprocent 5,3%

Beskrivelse
Denne Hefe-Weißbier Dunkel indeholder sammenlignet med den lyse Hefe-Weißbier et højere indhold af mørk hvedemalt, som udnyttes ved en specialmetode. Metoden giver øllen sin lokkende kastaniebrune farve. Den kraftige indbrygningsprocent på 12,4, giver øllen dens uimodståelige smagfulde karakter. Den friske, kraftige smag leder tankerne hen på ristet malt.


Anmeldt af wallenstein
14. december 2010 23:08 af Wallenstein
Paulaner er weissbier dunkel’s Toyota i Bayern. Typerigtig, driftsikker, lækker og kvalitetsmæssig i en klasse der aldrig svigter eller skuffer. Her er flot højt beige skum og duft af banan, koriander og karamel. Smagen er dejlig ikke uden mindelser fra vor mors hjemmebagte brune kager med nelliker og alskens gode krydderier. (hvad mere kan man ellers ønske sig). Hertil kommer lækker karameltoner, koriander, grøn hvede og banen og en god karbonisering, der holder friskheden til sidste slurk. Eftersmagen afsluttet af en perfekt afbalanceret krydret humling, der næsten fremtræder som en forlængelse af nellike-skarpheden fra de føromtalte bruge kager. Alt er lydefrit og lækkert. Men den allersidste finesse - perlen eller diamanten i kronen mangler. En finesse som for mig findes i den absolutte topklasse hos de tilsvarende dunkelweisse hos Schneider, Andechs, Aying og Weihenstephaner. Paulaner er en utrolig dejlig dunkelweisse, som jeg altid køber en kasse af ved hvert Tyslandsbesøg. Men derudover supplerer jeg med et lille kvantum af de øvrige til særlige lejligheder, hvor jeg har ro til virkeligt at koncentrere mig og fordybe mig i smagsoplevelsen.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
20. februar 2008 19:37 af Gamlegrå
Sk Discount
Smuttede ned i garagen efter denne , efter at have set denne ikke r kommet med fra min side.
Flot kraftigt skum - karamelfarvet bryg , skummet ozze dejligt farvet af dette. Duften er mere rund end en "naturfarvet"- mere karamel og sød banan + hvede . Smagen ( for kold endnu ) den r frisk og læskende ( tænker på sommer & mc ture for at få stemningen op ) - god banan smag , let kandis snert - hvede . En herlig øl selv her i Febr.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
21. december 2006 22:04 af Sigmund
Etter å ha kjøpt Paulaner Hefe-Weissbier Dunkel i Tyskland, har jeg notert:
Uklar brun farge, med et enormt off-white skum. Intens banan-aroma med toner av karamell, toffee, sjokolade og nellik (krydderet, ikke blomstene!) Forfriskende "hefe" (ufiltrert) weissbier-smak, med noen ekstra toner av malt og mørkt brød, men lett i "kroppen" - med bind for øynene ville jeg nok kunne ha gjettet på at dette var en LYS hefe-weissbier / hefeweizen. Jeg ville ikke ha noe imot å ha dette som et av mine "faste" øl!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Brian The Dog
7. september 2006 18:25 af TheDog
Dejlig rund mørk hvedeøl. Let sødlig og med duft og smag af modne bananer. Flot skum og brunlig ufiltreret farve. Kan anbefales til folk der normalt ikke er til weissbier.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Jan
13. april 2006 00:32 af Janchik
En rigtig lækker øl synes jeg. Duften præges af hvede, karamel og krydrede nuancer. Den er lidt tynd i forhold til mange, men dette gør ikke noget, da den skal jo være læskende. Smagen består af malt, hvede, karamel, vis sødme og så de traditionelle vanilie, banan og nelliker. MUMS DU!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
3. juni 2005 19:39 af Maria
Skummet er moderat på denne mørkebrune, disede hvedeøl. Duften er typisk hvedeøl og smagen er dejlig og rund. Den har let sødme, noter af karamel og det typisk tyske hvedeølspræg på en mild og velbalanceret måde.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,125