Maisel's Weisse Original fra Brauerei Gebrüder Maisel
Maisel's Weisse Original
Navn Maisel's Weisse Original
Bryggeri Brauerei Gebrüder Maisel
Første bryg
Øl type Weizen/Weissbier
Alkoholprocent 5,2%


Genanmeldt af Maria
19. oktober 2011 11:44 af Maria
Genanmeldelse af Maisel Weisse Original. Adskillige kasser senere af denne dejlige hvedeøl, som er let at finde i de fleste Getränkemarkts i Tyskland, føler jeg, at det er på tide at genanmelde den.
Farven er uklar, mørk orange, og skummet er stort og cremet. Duften er harmonisk med passende dele af krydret gær, der hverken er for lidt eller for meget krydret, dejlig banan og hvede, der er der uden at dominere eller blive for “korn præget”. Det samme gælder for den søde, bløde og behagelige smag, der gør at indholdet forsvinder som dug for solen, når min hånd fatter om glasset. Jeg har fra tid til anden haft lejlighed til at smage den fra fad – og det ER som at komme i himlen (håber jeg)
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
27. maj 2009 14:13 af KilkennY
Nyt fra fad i solen på torvet i Flensborg, kort efter dette års afgørelse af det tyske mesterskab i fodbold, hvor Wolfsburg blev mestre. Stort tillykke herfra.
Maisel´s Weisse Original fra Brauerei Gebrüder Maisel er en af de bedste almindelige hvedeøl jeg længe har sat tænderne i. Ud over den fantastiske smag af hvede, dens rundhed og milde gemyt, rummer den mange andre nuancer som blomst, humle, banan og æble.
Farven er orange, skummet tykt og hvidt og duften mest humle, hvede og jada jada jada... Prøv den selv!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af gerhard
26. august 2008 08:43 af Gamlegrå
En gave
Flot & "fed" skum - fast og lækkert - dufter af banan - gær - søde æbler , plus en herlig grumset farve som det hør sig til
Smager er sødlig og m en smule tørhed - den hænger længe ved m dens sødme og klædelig eftersmag. En aldeles udemærket Weiss......
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
14. december 2007 21:40 af Sigmund
50 cl flaske, kjøpt i Tyskland. Alkoholstyrken var 5,4%.
Disig rav farge. Høyt skum, svakt off-white.
"Absolutely fabulous" aroma, orgasmisk i sin overflod av fruktighet og krydret preg. Også toner av lær.
Smaken er litt mer avdempet, men likevel meget god, med alle de typiske h.w. karakteristika: preg av hvete og gjær med kryddernellik, men også noe karamell og brunt brød. Ettersmaken er, som hos de fleste hveteøl, ganske moderat men god nok.
Kan man forvente at et tysk hveteøl skal være stort bedre enn dette?
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Jan
13. april 2006 00:12 af Janchik
En superhvedeøl, med blomstrede toner, hvede og krydret duft. Stort skum, med diset gylden farve. Lækker og læskende, med frugtig smag, let syrlighed, tydelig hvedekarakter, middelfyldig og så de typiske hubbe-bubba nuancer og nelliker. Typisk hvedekarakter, men flot afstemt.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Blom (Mr_Bungle)
15. december 2005 20:47 af Mr_Bungle
Havde set meget frem til at skulle smage denne hvedeøl, men forventningerne blev desværre ikke helt indfriet. Øllen lagde sig i duft hen ad andre tyske hvedeøl: æble, citrus og hvede, men smagen havde en for mig lidt uheldig efterklang af salt, som jeg ikke rigtig brød mig om. Ellers havde øllen en meget fin mundfornemmelse, og var ganske fin.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ole
12. august 2005 15:57 af Ole
Jeg har læst meget godt om denne øl, bl.a. bliver den lovprist af Carsten Berthelsen og på denne side får den også kun gode ord med på vejen. Men jeg melder mig altså ikke ind under fanskaren. Jeg er vild med tysk hvedeøl, men denne her, er efter min mening, ikke en hvedeølsklassiker. Smagen er ganske godt beskrevet af Maria, men det er altså ikke, hvad jeg betragter som rigtig tysk hvedeøl. Det skyldes måske, at det er en "original". Omvendt er jeg helt vild med Schneider Weisse Original. Ved lejlighed må jeg prøve deres Hell.

  • Anmeldelsen

Anmeldt af P
7. august 2005 16:57 af Pman
Her har vi en klassehvede. Skummet er stabilt og cremet. Farven er mørk og diset. Duften er kraftig og jeg kan ikke udpensle alle indtrykkene, men det er positivt. Smagen er fyldig, meget frugtet og rund og mild. Klart en af de bedre Tyske hvededrenge. Yum.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
27. april 2005 18:15 af Maria
Flot skum, der efterlader et stabilt låg. Farven er smuk, diset og ret mørk rødgylden. Duften er præget af hvede og frugt. Mundfølelsen er til den fede side. Smagen er helt unik. Hveden er der, men der er masser af andre noter, f.eks. honning, kløver, blomster, let frugt bl.a. banan. Letheden er som den skal være, bitterheden er som forventet ringe, men finalen er rimeligt lang! Nøhj, den er lækker, den er en af mine ynglings hvedeøl!!!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,203125