Black Wych fra Wychwood Brewery Co.
Black Wych
Navn Black Wych
Bryggeri Wychwood Brewery Co.
Første bryg
Øl type Sweet Stout
Alkoholprocent 5%

Beskrivelse
En hyldest til heksefolket I Wych Wood. Den sagnomspundne karakter i The Black Witch i engelske sagn er afspejlet i dette interessante bryg, så sort som hendes kjoler og så uigennemsigtig som hendes motiv. I sagnene, er Black Witch kendt for at udklække dosiser af forførelse til disse elskovssyge sjæle der er modige nok til at komme i nærheden af hende. Men vær påpasselig med hendes charme, der kan få dig til at falde hen under hendes fortryllelse.

Black Wych er en interessant traditionel engelsk stout, silkeblød, mild og forførende. En bryg med et flot skum, som lokker dig til at miste forstanden og falde for charmen ved The Black Wych.


Anmeldt af Gerhard
1. oktober 2006 07:58 af Gamlegrå
En flot flaske & etiket - købt hos Løvbjerg

En meget let m mild krydret duft - en skumhat som hastigt forsvinder fra denne lette men alligevel velsmagende Stout - en mild krydret smag af let røg - anis - lyng - chokolade . En ok & letdrikkelig øl
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
13. februar 2005 10:12 af Maria
Det er en dejlig stout, som var en af de første, jeg faldt for i denne kategori, så der er også nostalgi med i spillet!
Den er næsten helt kulsort og dens skum er flot. Havren giver en afrundet blødhed, der krydres fint med strejf af lakrids, og der er en fint afstemt bitterhed i finalen. Den har en knap så fed mundfølelse som mange andre stouts men den er en af mine favoritter, når jeg vil have en mere "frisk" og let stout, hvor jeg vælger andre (og dyrere) stouts, hvis jeg vil have en "fed" nyde stout!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

6,347656E-02