Monthy Pythons Holy Grail fra Black Sheep Brewery
Monthy Pythons Holy Grail
Navn Monthy Pythons Holy Grail
Bryggeri Black Sheep Brewery
Første bryg
Øl type Special/Best/Premium Bitt
Alkoholprocent 4,7%

Beskrivelse
Som en anden god tilføjelse til Black Sheep Brewerys sortiment af førsteklasses ale på flaske, er Holy Grail Bitter specielt lavet for fejre 30 års jubilæet for Monthy Pyton. Den har en speciel smag med rigelig med frugtagtig humle, og har en kraftig smag, med en tør og forfriskende bitterhed.


Anmeldt af Sigmund
24. september 2007 22:11 af Sigmund
(50 cl flaske, kjøpt i Danmark.) Nå også tilgjengelig i Norge.
Jeg er en stor fan av Monty Python-filmer, hvilket imidlertid er ganske irrelevant under ølsmakingen. Inne i gimmick-flasken befinner det seg nemlig en anstendig engelsk bitter, og anstendige engelske bittere er alltid velkomne i mitt hjem (jeg er redd det er heller lite av engelske cask ales på disse kanter).
Fargen på ølet er dyp gylden, det helles i glasset med et bra skum som etterlater et fint "kniplingsbroderi".
Anstendig humlearoma, med toner av appelsiner og noe toffee.
Smaken har tilstrekkelig malt og et behagelig humlepreg, som varer gjennom hele den lange ettersmaken.
Kanskje ikke et sant mesterstykke, men så avgjort et hyggelig øl!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
14. august 2006 17:23 af Gamlegrå
En harmløs Ale - d bedste ved den r selvfølgelig Monty Pythons ånd over det hele - en frisk - bitter smag , uden nævneværdig dybde - smagte den for en del år siden og nu igen i regnvejr - en ok Ale og ikke mere
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mr_Bungle
7. oktober 2005 12:05 af Mr_Bungle
En typisk engelsk ale med en god tør, bitter finish. Den gør dog ikke noget større væsen ad sig, bortset fra etiketten og titlen som jo er mægtigt underholdende. Sådan en øl man nok hurtigt glemmer igen, og som forefindes i efterhånden selv den mindste lokale Brugs.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mai-Britt
19. juni 2005 18:00 af Mai-Britt
Den er meget lys i farven, og dufter ikke meget. Den er bitter i smagen og der er temmelig meget brus. Jeg bryder mig ikke så meget om den bitre smag, så det er nok ikke en ale jeg vil købe igen. Men flasken er da OK
  • Anmeldelsen

Anmeldt af kask
8. maj 2005 20:19 af kask
Der er bestemt ikke sparet på humlen, malten kan jeg ikke smage, og Holy Grail virker lidt (lys) og let i det, til gengæld har den en kraftig og meget aromatisk humlebitterhed som fylder meget fra start til slut. Så der er ingen tvivl om at man her har med en bitter ale at gøre.
Jeg kunne godt have tænkt mig en lidt kraftiger krop,men det er nu alligevel en velsmagende øl som jeg skal smage igen en gang ved lejlighed.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af P
13. februar 2005 09:35 af Pman
Ja humoren er intakt på dette bryggeri. Og da jeg er stor monty-fan vidste jeg ikke rigtig om jeg skulle glæde mig eller frygte det værste. Men jeg må sige at den gik rent ind. Man fik næsten lyst til at fatte lansen og sige "ni", "ni ni ni ni". Kan godt anbefales og er da en øl med sjæl om ikke andet.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
31. januar 2005 21:28 af Maria
Farven er rød-gylden og skummet er flot. Duften er præget af aromahumle og ost. smagen er frugtig og ret bitter, syrlig og tør. Den kræver nok for mit vedkommende, at jeg er i et ganske specielt humør for at falde helt i svime over den!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Masn
16. august 2004 20:01 af Masn
Jeg havde egentlig spidset pennen for at spide kombinationen mellem middelgod-øl og fjernsyn-kendisser. Men nu halvt igennem flasken, må jeg sige, at den ikke er helt ringe.
Dog ikke helt på niveau med Monty Python´s 100 meter løb , for folk uden retningssans!!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,25