Raasted 12 - Juleøl fra Raasted Bryghus
Raasted 12 - Juleøl
Navn Raasted 12 - Juleøl
Bryggeri Raasted Bryghus
Første bryg
Øl type Christmas/Winter Specialty Spiced Beer
Alkoholprocent 4,5%

Beskrivelse
Raasted Juleøl er en mørk øl som passer godt til den mørke juletid.Øllen har en dejlig mørk rødbrun farve og et kraftigt skum.Duften er præget af sødme fra de mørke malte, og med noter af modne frugter og mørk karamel.


Anmeldt af Sonir
16. december 2015 22:44 af Sonir
En mørk øl der giver rigtig meget skum. Den daler hurtigt, men der ligger en tynd hinde på øllet, som et fint snelandskab. Skummet er lyst, og tæt.

Duften er sød med nogle frugt noter, ganske som lovet på etiketten. Jeg synes også at jeg fornemmer lidt lakrids og karamel i duften, samt en smule humle. Duften er rigtig godt, og helt klart i den retning som jeg godt kan lide, når jeg drikker juleøl.

Smagen er dog lidt mere tam. Der er lidt sødme, men ikke så meget af frugten, og slet ikke noget karamel. Den slår hurtigt over en mere humlet bitterhed, og eftersmagen bærer præg af en smule brændthed og så den bitre humle.

Det er en ganske okay øl, men jeg kunne godt have brugt noget mere af duften i smagen, så havde den været lige i øjet, men ikke destro mindre så er den drikkelig og ganske behagelig.

3/5
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,046875