Kasteelbier Tripel fra Brouwerij Van Honsebrouck
Navn Kasteelbier Tripel
Bryggeri Brouwerij Van Honsebrouck
Første bryg
Øl type Belgian Specialty Ale
Alkoholprocent 11%

Beskrivelse
A Tripel as solid as a castle. A full-bodied beer to quietly enjoy, with a powerfully distinctive flavour; flowery, hop-bitter and alcohol-sweet.


Anmeldt af wallenstein
13. februar 2013 03:27 af Wallenstein
Tæt hvidt finkornet skum med flødeskumskonsistens som er højt i forhold til procenterne, der jo normalt er lig med et svagt skum. Duften fra det gyldne øl er sødlig aromahumlet. Smagen er typisk triple med gær og lidt syrlige frugttoner. Mundfølelsen er sødlig/sød, frisk og frugtig med lyse toner af melon, grape og grønne æbler. Humlingen er aromatisk og velafbalanceret med lækre citrusnoter, som hænger længe i eftersmagen sammen med den karakteristiske bitterhed, som man kender fra fx en citron eller appelsinkærne, der knuses mellem tænderne. De tårnhøje procenter slår hos mig ikke igennem i form af spritsmag, og øllet virker i alle henseende blødt og aromatisk.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
8. maj 2011 21:43 af Sigmund
33 cl flaske, som Kasteelbier Tripel Blonde 11%, i baren Manneke Pis, Tenerife. Servert med korrekt glass. Må ikke forveksles med Kasteelbier Blond på 7%.
Disig rav til oransje farge, moderat hvitt skum.
Sterk søtlig aroma, toner av honning og krydderier.
Krydret middels søt smak, hint av honning, ganske god.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
8. oktober 2006 00:04 af KilkennY
Dette er en skrap sag, og den er uden tvivl fyldt med alkohol. Procenter synes mange gange, at være lig med smag, men dette er lang fra tilfældet med denne øl. Denne øl er ganske enkelt bare for sprittet.
Duften er sprittet, smagen er sprittet og virkningen tror jeg også måske også ender sprittet - Så godnat... og sov godt!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
30. juni 2006 15:40 af Gamlegrå
Endelig en Blond m N..... i var d gennemgående udsagn fra os alle - smagen var som duften tydelig præget af %èrne& krydderier - skummet var ok - men igen syntes vi at smagen forsvandt hurtigt ud / over % - alle var lidt skuffede på trods af de herlige %
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
15. december 2005 20:46 af Maria
Der er et flot skum på denne lyst gyldne, lille, stærke sag. Duften er krydret og jeg fornemmer især koriander. Mundfølelsen er ret fed. Smagen er fuld af let sødme, saft og kraft, og det er især krydderierne koriander og nellike, der går igennem og til dels overdøver den lette frugtsmag.
At kalde en øl på 11% en blonde er efter min mening lidt af en tilsnigelse, en triple ville måske være et bedre bud?
Men dejlig - det er den, uanset hvad!
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,125