Willemoes Stout fra Bryggeriet Vestfyen
Willemoes Stout
Navn Willemoes Stout
Bryggeri Bryggeriet Vestfyen
Første bryg 2004
Øl type Dry Stout
Alkoholprocent 6%

Beskrivelse
Willemoes Stout er brygget på pilsnermalt og specialmalt. Det er en kraftig og fyldig mørk overgæret øl med smag af karamel og med en behagelig bitter eftersmag. Den flotte farve stammer fra brug af mørk ristet malt.


Anmeldt af wallenstein
24. maj 2012 22:22 af Wallenstein
God sød stout, som ikke forskrækker nogen. Den vil være fin til begyndere, som så her på en god måde kan fornemme stoutens væsen og foskellige smagsindtryk. Humlingen bider ikke og øllet rekapitulerer stoutens sædvanlige toenr af sort kaffe, chokolade, lakrids, en anelse røg i form af ristet malt og mørke karameltoner - alt sammen i afdæmpet grad. Måske nok en tøseporter, som stouten jo kaldes af mange, men den er harmonisk, blød og nuancerne hænger fint sammen. Den overraskede i hvert fald mig meget positivt og er bestemt ikke bland de ringeste i Willemoes serien.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Christian
1. juli 2007 18:35 af Christian
Sort med ikke så pænt skum, der minder om lysebrunt sæbeskum. Ristet malt, chokolade og lakrids i duften. Ret sød men med et tydeligt præg af ristet malt. Den har det der skal til, men ikke mere. Kedelig og anonym stout.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
1. februar 2007 15:15 af Sigmund
50 cl flaske, kjøpt i Danmark. Alk. 6,0%.
Meget mørk rødbrun farge, moderat lysebrunt skum.
Moderat kaffearoma.
Smaken og ettersmaken er lett røstet kaffe og våt papp, med et hint av fuktig kjeller og kattepiss. Jeg er ikke spesielt begeistret for våt papp og kattepiss. Stilt overfor valget mellom denne øl og de andre Vestfyen-produktene jeg har smakt, ville jeg sannsynligvis likevel velge denne - men det skal da heller ikke så meget til! Hva stout angår, finnes der langt bedre alternativer.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ivan
25. november 2006 12:22 af Ivan
noter af kaffe, brændt malt, for stærkt alc. smagsindtryk efter min mening
rund og fyldig, men bliver for uinteressant og ensformig i længden, havde forventet mere.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mary
8. september 2005 16:43 af Mary
Flot, mørk stout med et lakrids-brunt skum, der fylder godt op i glasset. Duften er mørk og sød med et præg af rugbrød. Jeg forventer derfor en sødlig smag med dominans af malt, og forventningerne bliver indfriet. I baggrunden anes alkoholen, og det giver et godt modspil til malt-sødmen. Bitterheden anes svagt i eftersmagen.
God stout, men meget sød.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
5. marts 2005 09:46 af Maria
Flot, men løst skum, der hurtigt falder. I min mund er den dominerende smag malt og spiritus. Jeg er ikke vild med den, desværre, for jeg havde ellers høje forventninger til den.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Kilkenny & Sims
4. marts 2005 23:55 af Sims
Nu da Mary er gået i seng, skal drengene til tastaturet. Det er ikke en imponerende stout, men den kan drikkes. Der er andre stouts som vi hellere vil drikke, både danske og udenlandske. Men Vestfyen gjorde forsøget uden at ødelægge stout´ens image.....
  • Anmeldelsen

Anmeldt af P
28. december 2004 09:37 af Pman
De kom tre i en pakke, ham her og hans ale-, og juleven. Juleøllen var ganske god, og det samme gjorde sig gældende her. En meget kraftig stout med en faktisk ret bitter eftersmag - noget jeg godt kan lide. Så et ikke så ringe alternativ til de lidt mere kendte drenge ...
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,171875