Straffe Hendrik Brugs Quadrupel fra Huisbrouwerij De Halve Maan
Straffe Hendrik Brugs Quadrupel
Navn Straffe Hendrik Brugs Quadrupel
Bryggeri Huisbrouwerij De Halve Maan
Første bryg
Øl type Belgian Specialty Ale
Alkoholprocent 11%


Anmeldt af Wallenstein
13. juni 2016 22:03 af Wallenstein
En virkelig sværvægter med massiv fylde og masser af det hele. Malt med karamel, mørk tørret frugt fx figen og gær plus en masse andre lækre nuancer og så en lidt citruspræget aromatisk humling. Tingene hænger virkelig sammen her i en perfekt balance. Og de 11 % - hvem kunne have gættet det på forhånd? Men den stille tilfredse mathed, der breder sig som en stille varme i mit hoved og krop fortæller alligevel, at de i den grad er tilstede. Og hvad kan dette vidunder af en quadrubel så sammenlignes med? Tja Bernadus Abt. 12 kunne være et bud.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
4. januar 2012 21:53 af KilkennY
Helt fantastisk øl denne STRAFFE HENDRIK BRUGS QUADRUPEL FRA HUISBROUWERIJ DE HALVE MAAN. Husk disse ord skrevet med stort til næste gang du besøger din lokale øl pusher. I mit tilfælde var det Bo Aakjær der solgte mig disse gyldne dråber. Jeg takker og kommer snart efter flere. ;0)
Farven er mørk rødbrun og har et rødt skær når den holdes op mod lampens lys. Skummet er tæt gulligt og vedvarende. Duften er helt vidunderlig af en blanding af limonade is, vingummi, vanilje og røde bær. Smagen er sød af frugt og bær og rummer masser af gær, humle i eftersmagen. Styrken på de eleve procent anes knapt, men de efterlader én i et mageligt og afslappet humør med et sagligt og tilfreds smil på læben, mens hjernen kværner "er dette mon meningen med livet"?
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,0625