Tuborg Kylle Kylle fra Tuborgs Bryggerier
Tuborg Kylle Kylle
Navn Tuborg Kylle Kylle
Bryggeri Tuborgs Bryggerier
Første bryg 1913
Øl type Wiener
Alkoholprocent 5,7%

Beskrivelse
Med Tuborgs påskebryg Kylle Kylle, kommer foråret. Tid til stemning, fest og gode frokoster med ravgylden, fyldig øl, der varsler lunere tider. Med sin fyldige smag og perfekte balance mellem sødme og diskret bitterhed, placerer, Tuborg Påskebryg sig mellem den mørke Tuborg Julebryg og den lettere pilsnerøl Grøn Tuborg. Kylle Kylle er specialbryget øl med friskhed og lethed.


Genanmeldt af Ment0
15. april 2010 21:17 af Ment0
Dette er årets sidste Kylle Kylle, og det er jo faktisk fint nok, for så kan vi komme videre; Kom, maj, du søde maibock. Gør skoven atter grøn..
  • Anmeldelsen

Genanmeldt af Ment0
14. april 2009 12:40 af Ment0
Om det er omgivelserne, det gode vejr eller de veloverstået 2*9 hullers golf der har fået denne påskeøl til at smage noget bedre end min sidste anmeldelse - ja, det er jeg ikke helt sikker på. Men at den helt sikkert er bedre end sidste gang. God påske!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
9. marts 2009 07:53 af KilkennY
Tuborgs Påskebryg – Kylle Kylle, blev nydt til indvielsen af EfB's nye sportscafe, i går inden kampen mod SønderjyskE. Øllen kostede 45 kr. for 75 cl. Hvilket må siges at være en okay pris.
Øllet er mørkgyldent og skummet hvidt. Duften er sød, karamelliseret og maltet og det samme går igen i smagen. I eftersmagen kommer lidt humlebitterhed samt en smule alkohol.

Jeg synes Kylle Kylle er en god øl. En klassiker ganske enkelt.

Da øllen var nydt færdig, og vi skulle bevæge os mod det nye Blue Water Arena, priste vi alle os lykkelige over vores sæsonkort, og at vi ikke skulle til at stå i kø for at få billet.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
22. april 2007 09:38 af Maria
Det er er flot ravfarvet bryg med et godt, hvidt skum. Duften er præget af malt og strå samt lidt metallisk humle. Smagen er ret tynd, med noter af lidt malt og en meget let bitterhed - intetsigende... 2001
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
5. april 2007 13:32 af Ment0
Efter Påskebryg fra Skagen Bryghus, må dette være den dårligste påske øl jeg har smagt. Ja, den kan da drikkes, men det er ikke nogen nydelse, og man glæder sig til at smage den næste påskeøl. Selve øllen ligner en almindelig Tuborg Classic Gylden, men humlesmagen er meget mere gennemtrængende.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af gerhard
29. marts 2007 08:49 af Gamlegrå
fin ravfarvetøl - duften r sødlig - smagen r ikke noget specielt - mangler noget mere bitterhed for komme igennem sødmen
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
31. januar 2007 23:35 af Sigmund
Nåja, hvordan skal et PÅSKEbrygg EGENTLIG smake? - eller er det et teologisk spørsmål?
Men Tuborg Påskebryg Kylle Kylle er nå uansett ikke noe dårlig forsøk.
En dansk "Classic" møter en dansk "Guldøl", de gifter seg og får litt ekstra karamellmalt i bryllupsgave - og deres avkom blir døpt Kylle Kylle. Og så lever de alle lykkelig helt til neste påske.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mai-Britt
15. april 2006 11:49 af Mai-Britt
Jeg synes ikke der er noget specielt ved denne påske bryg. Den smager meget almindelig "tuborgsk", bare lidt stærkere end normalt. Den smager sødt, og gør sig fint på påskebordet, men med det store udvalgt i påskebryg der efterhånden findes, er der mange andre jeg hellere vil drikke.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af P
23. marts 2005 19:42 af Pman
Skal der absolut vælges en dansk "klassiker",så må det blive denne. Flot farve, udemærket afrundet smag, rimelig vægt mellem komponenterne.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,171875