Julebryg fra Hancock Bryggerierne
Julebryg
Navn Julebryg
Bryggeri Hancock Bryggerierne
Første bryg
Øl type Specialty Beer
Alkoholprocent 10,5%

Beskrivelse
Lagres et helt år ved frysepunktet inden den tappes. Under denne lange lagringstid udvikles de forskellige smagsnuancer som er med til at give julebryggen sin helt egen smag med enorm maltfylde og afrundet humlekarakter. Måske den stærkeste dansk bryggede julebryg. Det tager mindst 360 dage at lave en Jule Bryg.


Anmeldt af Gerhard
13. april 2006 10:48 af Gamlegrå
Tjahh smagsløg r forskellige , r d første jeg tænkte , synes godt om dette tunge bryg - en ok eftersmag , af en undergæret - og ikke den sprittede smag som mange tvivlsomme guldøl har ( under tvivl den lange lagrings skyld )

Vil gerne have denne i skabet igen
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
30. oktober 2005 13:34 af Maria
Det er et gyldent bryg med let blomster/humle duft. Mundfølelsen er til den fede side og der er masser af sødme i smagen med noter af blomst og lidt humle. Let bitter finale. Alkoholen skinner noget igennem, og det er ikke en øl, der efterlader noget stort indtryk.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Hansen
18. juni 2005 09:45 af Hansen
Kedelig julebryg. Lidt fed i det, maltet og let sprittet. Svag kvalm smag. Men til en juleforkost går det meste jo ned. Har en stående til lagring der efterhånden er et lille år for gammel, gad vist hvordan den så smager til jul 2005?
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

6,201172E-02