Oktoberfest-Bier fra Paulaner Brauerei
Oktoberfest-Bier
Navn Oktoberfest-Bier
Bryggeri Paulaner Brauerei
Første bryg
Øl type Oktoberfest
Alkoholprocent 6%

Beskrivelse
Paulaner Oktoberfest-Bier er festlig, fyldig og ekstra velsmagende og brygges udelukkende til den kendteste folkefest i verden. Hvert år sælges over en million ´Mass´ (1 liter krus) til Oktoberfesten. Med denne gyldne og let humlede sæsonspecialitet kan man hente ølteltstemning med sig hjem, dog kun mellem juli og oktober.


Anmeldt af Wallenstein
6. april 2011 21:40 af Wallenstein
En dejlig oktoberfestbier, typerigtig med maltsødmen, der tynger på vægtskålen i forhold til en ellers dejlig blomsterkrydret humling. Smagen har god fylde og et fint sødligt strejf af honning, som også præger øllets fristende lækre duft. Perfekt til at drikke i spandevis udendørs på en varm efterårsdag ved oktoberfesten i München. En øl der på perfekt vis kan udfylde ethvert behov for en god saftigt fyldig velkrydret Helles til oktoberfesten, til terrassen, til efter græsplænen er slået, til grillparty om sommeren og resten af året for den skyld også. Jeg køber altid rigeligt, for denne øl bliver jeg aldrig træt af, og den kan - ukompliceret og lækker som den er - serveres for og nydes af alle uden undtagelse.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
6. oktober 2008 12:14 af Sigmund
50 cl flaske, en vennlighet av Cardinal Pub & Bar, Stavanger. Alk. er 6,0%.
Den årlige Oktoberfest (eller Wiesn, som de lokale kaller den) i München er utvilsom verdens mest kjente ølfestival. Den er ikke stedet for å smake flest mulig forskjellige øl, for det er bare de store München-bryggeriene som får delta, men så drikkes der til gjengjeld kopiøse mengder med 1-liters "Mass"av det spesielle Oktoberfestølet. Denne øltypen er et gyldent lagerøl i slekt med Märzen, sterkere enn pils og mer maltrikt. Paulaner-bryggeriet er et av de deltakende bryggeriene, og det sier seg selv at man på Cardinal er fornøyde med å kunne presentere deres Oktoberfest Bier her også. Man sier bare på "boarisch", som Münchens borgermester når han åpner festivalen hvert år: "O zapft is" - det er tappet!
Gylden farge på ølet, høyt til middels stort hvitt skum.
Fin aroma av fruktig tysk humle og søtlig malt.
Smaken er rimelig søt og maltpreget, men likevel myk og meget lettdrikkelig, med bra humle i avslutningen.
Går godt an å drikke også utenfor oktoberfestsesongen!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
8. oktober 2006 09:48 af Maria
Jeg deler nu ikke de foranstående anmelderes begejstring for denne øl....
Det er en gylden øl med et OK skum. Duften er præget af malt og humle. Smagen er let sødlig, og den har noter af blomst og karamel og en yderst ringe bitterhed. En lidt for "guldølspræget" øl, der ikke siger mig så meget (om noget). 1543
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Jan
11. september 2006 12:39 af Janchik
Det er sørgeligt at der ikke brygges mange märzen/oktoberfest længere. Bevares, visse af de såkaldte oktoberfest, som egentlig bare er ekstra stærke Helles nu om dage, kan da smage godt nok, og visse decideret lækre, men man burde heller ikke påstå at det er noget som det ikke er.

Denne synes jeg er ok, nem, ukompliceret, og sikkert velegnet til at drikke mange "mass"af i teltene, men oktoberfestøl bliver det aldrig. Dog også rart at der er øl som denne, som der ikke er nogen fejl som sådan på, som glider ned uden større besvær. Vil nærmere sige at det er en god hverdagsøl, end oktoberfest. Som en Helles - God, som oktoberfest - det opfatter jeg den ikke som, trods etiketten og navnet.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Brian The Dog
9. september 2006 19:16 af TheDog
Flot ravgylden farve har denne øl, som yder mere har et tæt skum. Smag og duft af ristet malt og humle med noter af blomme. Dejlig forfriskende øl, brygget til at fejre efteråret. Oktoberfesten blev første gang afholdt i år 1812 den 12.oktober. I år starter Oktoberfesten lørdag den 16.september og varer til den 3. oktober. Personligt håber jeg at der stadig er gang i festen søndag den 17. september, hvor jeg selv skal til München for at opleve festen. Hvert år inviterer Erdinger også på oktoberfest, men da Erdinger bryggeriet IKKE ligger i München, er deres fest kun i 2 telte, på bryggeriet. Denne fest burde bare hedde bryggeribesøg...
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Masn
21. juni 2004 20:50 af Masn
En dejlig, forfriskende og letdrikkelig øl. Flot lys-gylden farve. En øl med god fylde. En øl af bedste Bayriske kvalitet, med et syrligt eftersvirp, der gør at ganen forlanger mere.
For mig må det godt være oktober hele året.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,109375