Original fra Innis & Gunn
Navn Original
Bryggeri Innis & Gunn
Første bryg
Øl type Wood-Aged Beer
Alkoholprocent 6,6%

Beskrivelse
Oak aged Beer - Serveres ved 4-6 grader


Anmeldt af Wallenstein
3. marts 2019 20:34 af Wallenstein
Fadlagret på bourbonfade. Ja det kan virkelig smages. Under det beherskede hvide skum sporer næsen en let sødlig whiskypræget duft. Smagen er velafblanceret af lys karamel og en behersket aromatisk humling som er fin balance med den lette runde sødme. Bourbon whiskyen træder fin i karakter uden at tvære de andre indtryk ud, og man kan både spore borbonfadet og den whiskye som har ligget der før øllet blev lagret. Det er ikke nogen kraftig og epokegørende øl, men en blid øl der tripper glad rundt på alle smagsløgenes tangenter. Kort sagt en øl man bliver glad af at drikke og nyder hver slurk.
  • Anmeldelsen

Genanmeldt af KilkennY
23. september 2014 23:23 af KilkennY
Ked af at måtte erkende det, men jeg kan på ingen måde nikke genkendende til min anmeldelse fra 2011. Tjoh, måske beskrivelsen af farven .
Øllet dufter fantastisk af vanilje, bourbon, korn mv. Smagen er sød, mild og krydret og rummer igen vanilje, men også nød og en masse modenhed. Finalen er lang, fyldig og ikke mindst moden.
Tjoh, måske ligner min anmeldelse alligevel lidt den tidligere, men faktum er bare at Canadian Day, Winther Beer mv. bare ikke er ret nemme at komme i nærheden af for penge, men så er denne dejlige "original" bare et godt og velsmagende alternativ .
Forvirret? Så smag selv!
NB: prøv evt ligeledes Run Cask som næsten altid også kan købes i Dansk Super Marked.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
10. oktober 2011 08:12 af KilkennY
Med alle de geniale øl som er kommet fra Innis & GunN havde jeg virkeligt håbet og troet på, at deres "Original" ville værre noget klassisk og ikke mindst specielt. Men ak nej. Den lever på ingen måde op til Rum Cask, Canada Day, Winter Beer eller nogen af de andre. Den virker som nydt fra kold fra køleskabet kedelig, maltet og trist, og jeg afventer derfor ca...... Tjah… 20 minutter......
Innis & GunN Original ca. 20 minutter Senere: Mit besyv på et skøn af temperaturen siger cirka 19-21 grader nu efter en seriøst hånd-varmning af øllet.
Farven er klar bronze, mens skummet er fint hvidt. Duften begynder at have mere krydre, vanilje og mere bourbon. Smagen har nu mere karakteristika af fadlagringen, men maltsødmen skinner efter min mening stadig for meget i gennem. Smagen er krydret, mundfølelsen fyldig og øllet er godt. Det ændrer dog ikke på mit synspunkt, af at denne "Original", måske nok er det dårligste bryg, bryggeriet har at byde på.
KONKLUSION: God øl, men står der andre på hylden fra samme bryggeri, så køb dem i stedet...
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

7,421875E-02