Andechser Bergbock Hell fra Kloster Andechs
Andechser Bergbock Hell
Navn Andechser Bergbock Hell
Bryggeri Kloster Andechs
Første bryg
Øl type Traditional Bock
Alkoholprocent 6,9%

Beskrivelse
Behageligt mild og aromatisk. Med indbrygningsprocent på 16,5. Den stærke lyse fra Andechs. Populær og gerne drukket.


Anmeldt af Maria
10. januar 2008 12:06 af Maria
Det er en gylden øl med et flot skum. Duften er forholdsvis let og præget af sødme, malt og lidt frugt. Karboneringen er høj, måske lige i overkanten. Smagen har sødme, noter af malt, frugt og let alkohol. Finalen har en ganske let tør bitterhed. Selvom alkoholen og den høje karbonering er med i billedet er det alligevel en ganske blød heller bock, der dog i min mund ikke må blive sødere.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af André
13. november 2007 23:53 af kask
Gul farve, skummet er ganske beskedent.
Selvom det er en lys bock, har den nu masse af tyngde, der er ikke den store kompleksitet i smagen, eneste note er honning, mundfølelsen har en antydning af denne lidt klistrede konsistens, som ved de øl hvor der er brugt masser af honning. De mange procenter varmer på en god måde og er derved med til at gøre denne bock en anelse mjødagtig.

Selv om jeg ikke er så vild med honningøl, synes jeg det er en interessant og i hvertfald anderledes øl, der bør prøves.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af gerhard
28. juni 2006 20:14 af Gamlegrå
En udemærket Bock - godt m smag - ok længde i smagen ( udløb 0405 ) kunne godt se mig m en igen i hånden - Men r ozze hekt tosset m deres Doppelbock - så r måske en kende forudindtaget
  • Anmeldelsen

Anmeldt af P
28. januar 2006 18:41 af Pman
Ikke så mange bemærkninger kom på papiret her. En udemærket, ikke kraftig men klart drikkelig øl. Dog ikke noget som skiller sig ud fra mængden.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,09375