Andechser Doppelbock Dunkel fra Kloster Andechs
Andechser Doppelbock Dunkel
Navn Andechser Doppelbock Dunkel
Bryggeri Kloster Andechs
Første bryg
Øl type Doppelbock
Alkoholprocent 7%

Beskrivelse
Stærk og velsmagende. Lavet af mørke Bayerske malt, brygget efter den traditionelle tre-mæsknings-metode. Med 7 % alkohol og en indbrygningsprocent på 18,5 - Og dette begrænser sig ikke kun til stærkøl-sæsonen. Den helt specielle nydelse for krop og sjæl.


Anmeldt af wallenstein
10. februar 2011 21:46 af Wallenstein
Der er ikke det store at tilføje til de øvrige begejstrede anmeldelser. Dette er en af verdens bedste måske den allerbedste af sin type. At den også blev nydt her i sommer på selve åstedet - det dejlige Kloster Andechs gør for mig bestemt ikke herlighedsværdien mindre. Denne doppelbock har simpelthen alt. Dejlig superfyldig malt som fra nybagt duftende rugbrød. Noter af ristede nødder, honning, masser af karamel og en undergørende vinøs varme. Også den fristende lækre dybe mahogniglød og det lækre skum i glasset gør sit til en dejlig øloplevelse hver gang man skænker op. En god øl til at fremme den indre meditation. Efter bare et halvt glas indhenter sjælen dit travle legeme på en aften efter en travl arbejdsdag, og begge dele mødes og slapper af i skøn genforening. Kan man forlange mere af en øl !
PS: Denne flaske er 1½ år over sidste salgsdag. Jeg kan her kun tilslutte mig Gamlegrå's glimrende karakteristisk af den lagrede Andechs doppelbocks velsignelse kontra den friske.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
29. januar 2010 18:58 af KilkennY
Smagt under 2. udpakningsrunde juleaften 2009.
Jeg mener at Andechser Doppelbock Dunkel fra Kloster Andechs er en klassiker, hvor smag og duft er i absolut top. Smagen er fyldig af ristede malte, måske nødder og masser af karamel. Duften er igen maltet med strejf af noget der minder om en god moden portvin. Lækkert!
Dygtig Doppelbock Dunkel ganske enkelt...
  • Anmeldelsen

Anmeldt af renekolding76
26. juli 2009 20:46 af renekolding76
Ganske udemærket dobbelbock
Let bitter øl, med god note af honning.
God balance.
Let drikkelig, men stadig kompliceret.
Helt klart en af de bedre bock øl, jeg har smagt.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
14. september 2007 20:41 af Sigmund
50 cl flaske, kjøpt i Tyskland. Alk. 7,1%.
Dyp kastanjenøtt farge, høyt og kremet lysebrunt skum.
Meget fin røstet aroma med toner av rugbrød, karamell, hint av lakris og sjokolade.
Rimelig tørr røstet smak (røstet malt), toner av kaffe, toast og rugbrød. Tørr og humlebitter avslutning.
En strålende doppelbock, ikke så glatt og søt som mange andre av denne øltypen.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af André
13. september 2007 13:56 af kask
Farven er meget mørkebrun, med et rødligt skær, pænt skum, der dog ikke holder så længe.
Det er en tung øl med en dejlig maltprofil, der byder på noter af blomme, rosin, lakrids og brændt malt. Alkoholen giver en behagelig varme der er med til at få den til at virker ret portvinsagtig, jeg er sikker på at tilhængere af typen ´Old Ale´ vil finde den bock ganske charmerende.

Dete er en dejlig bockøl som jeg varmt kan anbefale.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
19. november 2005 15:53 af Maria
Normalt er bock øl ikke lige en af mine favoritter, men denne tyske kraftkarls charme, må jeg bøje mig for!
Den er mørkebrun og har et flot skum. Duften er præget af malt og alkohol. Mundfølelsen er meget prikkende. Smagen er meget sød med masser af ristet malt, der giver noter af karamel, lidt lakrids og en varmende alkohol. Finalen har en let bitterhed og det ristede præg følger med hele vejen igennem på en dejlig måde. En meget fint balanceret bock!
  • Anmeldelsen

Genanmeldt af Gamlegrå
27. september 2005 19:36 af Gamlegrå
Dette dejlige bryg , har haft glæden v at stå køligt & trygt indtil nu . Har smagt den flere gange før - men denne gang i en udgave ca 1 år gammel - kontra en "frisk" - og hvilken forskel , meget mere tung - sød ,nærmest doven, men m længere smag , har dette herlige bryg forbedret sig - ikke at den anden anden r ringe absolut ikke ....Men prøv at gemme de stærke tunge øl i en til flere år , og wauvvvv
  • Anmeldelsen

Anmeldt af henrik
17. marts 2005 04:47 af Gamlegrå
Trods den mørke farve (flotte mørke farve ) og %èrne er det en nem øl at forelske sig i - let bitter med lyst til en tår mere - lidt røg - lynghonning - kaffe m.m i tilpasse mængder i denne Bock - Bør findes på lageret altid - ikke kun den mørke tid
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY & Mary
10. oktober 2004 20:17 af Mary
Dette er en virkelig god øl. Vi er ikke enige med nedenstående anmeldere i, at det er en kulsyrerig øl, da indholdet af dette må siges at være ret moderat.
Smagen er mørk og fyldig, nærmest med et strejf af nødder og med en syrlig og bitter eftersmag. Duften er virkelig fristende, med sin kraftige, lokkende, let sprittede aroma, som er meget svær at beskrive, men det er i hvert fald helt sikkert, at smagsløgene og spytkirtlerne bliver pirret af både duft og smag. Tør mund får man ikke af denne øl!
Efter at have smagt denne øl, er der ingen tvivl om, hvad der står øverst på dosmersedlen, næste gang vi krydser grænsen til det forjættede øl-land...
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Allan & Masn
21. juni 2004 20:46 af Masn
Mørk, frisk men en del sødlig. Kulsyrerig. Flot mørk-ristet bitter smag. Traditionel doppelbock.
Som Paulaner Salvator, dog uden den markant sødlige kant.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,203125