Carlsberg Copenhagen 56°N fra Carlsberg Danmark
Carlsberg Copenhagen 56°N
Navn Carlsberg Copenhagen 56°N
Bryggeri Carlsberg Danmark
Første bryg 2011
Øl type Tysk Pilsner (Pils)
Alkoholprocent 4,5%

Beskrivelse
Copenhagen er resultatet af en målrettet indsats for at skabe den hidtil blødeste og mindst bitre pilsnerøl.

Copenhagen henvender sig til de moderne kvinder og mænd, som sætter pris på en frisk smag pakket ind i stilfuldt design. Flaske og etikette er inspireret af dansk design og tager afsæt i København som international mode og design by.

Copenhagen er brygget på naturlige ingredienser - hvedemalt og ris. Smagen er let og forfriskende med en elegant sødme. Duften er kornagtig med en smule frugtighed og et mildt strejf af makron. Eftersmagen er afrundet uden den mindste antydning af bitterhed. Farven er klar og perlende hvidgylden med let hvid skumkrone.

Serveringsforslag:

Copenhagen kan nydes i de fleste situationer i fraft af den bløde fylde og milde smag. Men kan dog også med fordel nydes til lette retter såsom salater, dampet fisk og grøntsager samt sushi.


Anmeldt af wallenstein
26. august 2011 20:55 af Wallenstein
Er det her øl? Jo flasken er da så sandelig udstyret med en ølkapsel, og der står såmænd også procenter påtrykt etiketten. Med disse ord er jeg også nød til at slutte denne anmeldelse, thi der er ikke mere øl-agtigt i forbindelse med dette fluidum at beskrive endsige at vurdere.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gamlegrå
26. august 2011 19:37 af Gamlegrå
Har gået og skumlet længe til denne flaske - alt i mig strider imod at skulle smage en øl , som bryggeriet selv nærmest praler af ikk smager af øl......
Fesen farve & hæderligt skum . Allerede i duften føler jeg bekræftet i at de dybest ikk regner øldrikkere særligt højt - smagen er let uden humle -
Men de kan have ret at ,mange som ikk kan lide øl kan finde trøst / behag i dette fludium
Resten røg ud over plænen mens grillen sydede
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
9. august 2011 08:30 af Maria
Carlsberg, Copenhagen 56°N, <3, 4,5%
Det er en meget lysgylden øl med et cremet, hvidt skum. Duften er meget smag med noter af malt/ris og lidt kogte grøntsager. Mundfølelsen er flad. Smagen har milde/vandede noter af malt/ris og let blomst. Hvis man er i godt humør, kan man vel sige våd og kold, men ikke værd at bruge penge på...
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
28. juni 2011 00:39 af Sigmund
33 cl klar flaske, tilfeldig smaksprøve. Brygget i Litauen.
Ekstremt blek gul farge på ølet, moderat hvitt skum.
Søtlig og sukkeraktig aroma, noen gressaktige toner.
Nesten blottet for smak, bare litegrann sødme. Ingen ettersmak (ihvertfall ingen GOD ettersmak), som også bryggeriets intensjon var. Hvem fanden LIKER dette ølet? Å kalle det "piss" ville være en fornærmelse mot enhver fungerende menneskelig nyre.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY via mobil.g2b.dk
26. juni 2011 19:38 af KilkennY
Hvad Carlsberg har haft i sinde med denne øl er mig lidt en gåde. Er det tanken at den skal tage kampen op med de populære cider drikke som mest smager af sukker, eller er det endnu et nyt forsøg på en øl der henvender sig til folk som ikke ønsker bitterhed i sin øl. Uanset hvad er slutproduktet landet utrolig tæt på en Corona, og ville med et stykke limefrugt klemt ned i halsen, nok kunne narre selv den mest cool Corona glade mexicaner.
Jeg personligt finder øllen kedelig, og mistænker lidt Carlsbergs roser til den litauiske brygkunst, blot at være en undskyldning for at benytte billig arbejdskraft.

NB: På etiketten er der nok så fornemt på engelsk skrevet "cold filtered for purity" altså kold filtreret for renhed. Sjovt nok noget man længe har gjort ved whisky, men nu har droppet for at få mere smag. De reklamere nu med "non chill filteret". Måske Carlsberg skulle forsøge sig med dette i stedet. ;0)
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,140625