Økologisk Humle fra Thisted Bryghus
Økologisk Humle
Navn Økologisk Humle
Bryggeri Thisted Bryghus
Første bryg 2000
Øl type Tysk Pilsner (Pils)
Alkoholprocent 5,8%

Beskrivelse
Kom i år 2000 med indledningsvis præsentation ved bryghusets generalforsamling sidste lørdag i januar for aktionærerne. Generelt er økologisk ølproduktion nok den, der har været vanskeligst for brygmesteren at gennemføre til succes, men han fik ved denne lejlighed for første gang det ”meget blå stempel” med hensyn til produktion af økologisk øl, dels af aktionærerne (til hans store glæde i øvrigt) dels af en her unavngiven depotejer, der erklærede, ”at det her var nu ”hans” øl”. Bemeldte depotejer må nu have haft ret, for dette specialitets- og kvalitetsøl er siden år 2000 steget voldsomt i salg år for år. Særligt særkende: Fyldig og ikke mindst dejlig aromahumle.


Anmeldt af wallenstein
28. april 2013 11:15 af Wallenstein
Flot gul farve og også fint hvidt duftende relativt flygtigt skum. I samgen er både malt og humlesiden i balance med fine nuancer og en god blomsterpræget bitterhed, som i en blid bayersk Helles. Hunden i keglerne er her alkoholprocenten, der tilføjer en skarphed, som overdøver de fine nuancer i både malt og humle. Kunne man bare have nøjedes med normal pilsnerstyrke på 4.8, så ville det for mig have været en ret god i stedet for en mere lala dansk øl.
  • Anmeldelsen

Genanmeldt af Sigmund
12. maj 2011 21:49 af Sigmund
Smakt på ny, nå fra 50 cl flaske med ny etikett, fra NETTO.
Gylden farge, moderat hvitt skum.
Halvt anstendig humlet aroma, gressaktige og urteaktige toner.
Jeg finner ikke smaken for bitter lenger, bitterheten er balansert av en mer uttalt sødme enn jeg husket fra før. Likevel, dette er bare nok en pilsner (riktignok med økologiske ingredienser), ikke dårlig, men heller ikke særlig bemerkelsesverdig.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
26. juni 2009 14:28 af KilkennY
Thy Økologisk Humle...
Farven er korngul, klar og skummet er for en kort tid hvidt, men er hurtigt væk. Duften er humlet, en anelse maltet og frisk. Smagen mangler, efter min mening, megen bitterhed og er samtidig alt for maltsød. Det samme gælder eftersmagen. Øv!
Der er ikke meget spændende ved denne øl med mindre man er 7 ½ måneder gammel, og lige har lært at kravle... :o)
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Klaus
23. januar 2008 15:08 af klausbruun
Dejlig bitter pilsner med god fylde. Den er ikke soed i min mund men maaske en anelse for fad.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af gerhard
23. januar 2008 14:18 af Gamlegrå
Endnu i den fine Øko bølge fra Thy
Ok skum - duften lidt for "Pilsneragtig" - kunne godt trænge til lidt mere af det "hele" . Men smagen fejler ikke noget - ok fylde , god mundfølelse , rimelig ramt humle finale . Den plejer at være fin til at lægge mig på plads under bordet til Mc træf
  • Anmeldelsen

Anmeldt af 2meterSmølf
18. december 2007 23:10 af 2meterSmølf
Æv æv og atter æv. Sikke en kedelig øl. Den er egentlig ikke en anmeldelse værdi. Det er en "billig" pilsner som øl markedet godt kunne være foruden.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
25. februar 2007 22:10 af Sigmund
Det er en stund siden jeg smakte denne sist (flaske i Danmark, samt smaksprøver på Aalborg Food Fair). Dengang syntes jeg den var for bitter for sin lette lagerkropp, og foretrakk Thy Økologisk Pilsner - men min smak har utviklet seg i favør av "det bitre" siden da, så jeg vil kanskje synes bedre om den nå?
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
25. marts 2005 14:50 af Maria
Duften er dejligt humlet. Smagen er fyldig og lidt for sød for mig - men den er uden væsentlige nuancer og finesser. Bitterheden er ringe og finalen kort. Lidt kedelig i min mund....
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,1875