Grøn Tuborg fra Tuborgs Bryggerier
Grøn Tuborg
Navn Grøn Tuborg
Bryggeri Tuborgs Bryggerier
Første bryg 1880
Øl type Tysk Pilsner (Pils)
Alkoholprocent 4,6%

Beskrivelse
Danskernes foretrukne pilsnerøl
Grøn Tuborg har gjort danskernes liv lidt grønnere og på mange områder præget bybilledet og kulturlivet.

Grøn Tuborg er danskernes foretrukne pilsnerøl. Den strågule farve og duften af blomster, korn og en anelse malt, er populær hos danskere i alle aldre. Øllen er medium fyldig og livlig pilsner med en behagelig, afdæmpet bitterhed i eftersmagen som understøtter den elegante struktur


Genanmeldt af michael
31. oktober 2012 04:13 af mio
hvis jeg skulle anbefale en pils som er billig med neutral smag men meget drikkelig så vil jeg anbefale dansk pils eller spar pils (smager ens.)
man kan få 2-3 for en tuborgs pris og kan bedre li smagen på dem som hverdagspils.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af michael
31. oktober 2012 04:11 af mio
drikkelig, tilpas (ikke for meget kulsyre)
rimelig mild eftersmag
afrundet smag, ikke bitter

men derudover lidt kedelig i smagen og for dyr ifht hvad man får

de fleste tjekkiske/udenlandske øl på alle hylder i supermarkederne er bedre

hvis man bare vil drikke øl og er ligeglad med den er lidt kedelig vil jeg faktisk hellere have en spar end en grøn tuborg, specielt til prisen.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Masn
3. august 2009 18:34 af Masn
Ment0 har udfordret mig til duel måneden ud over temaet: "Har jeg virkelig ikke anmeldt den endnu??"
Så meget passende vil jeg begynde med denne øl, der var den første øl, der blev indtaget, da startskuddet endelig havde lydt i 14 års alderen.
Og siden, må jeg sige, er der løbet meget under broen - også af denne!

Jeg kan huske, at grunden til jeg foretrak denne frem for en Hof, var at Grøn Tuborg, for mig ikke smagte så bittert.
Og nu 4 generationer senere mener jeg det stadigt. Grøn Tuborg er en god og læskende pilsner uden nogen kanter at komme i konflikt med.
Mainstream kvalitet og kvantitet.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Gamlegrå
1. februar 2009 13:22 af Gamlegrå
Koldby Mc
Ville tage en for skylle den sidste øl ned med ( Stensborgård ) opdagede så at denne ikke er med på min liste
Lidt friskhed fra det minimale humleindhold - duft af lidt vådt halm - lidt bitterhed + lidt gær
Smagen r let og overkommelig som en Pils skal være dvs mest beregnet til at ikke smage for grimt eller bare smage af noget...........
 • Anmeldelsen

Anmeldt af KGJ
1. september 2008 09:24 af KGJ
'Hele Danmarks pilsner' naaahhh ikke min. Det bedste ved denne pilsner er reklamerne, deres sponsorater og tilgængelighed...den er for kønsløs efter min mening, smager stort set ikke af noget ud over en snært af humle og noget mere gær. Det er dog en god indgangs vinkel til øllets vidunderlige verden.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Ment0
15. marts 2007 22:37 af Ment0
Efter at have anmeldt både Blå og Hvid Tuborg, så er jeg nød til at rose Tuborg lidt. Dette er mest på grund at den grønne, som næsten alle danskere over 15 har smagt. For det er jo rigtigt, at vi har levet og overlevet på kornets bryg. Så godt gået Tuborg! For uden den, ville vi nok aldrig have været tvunget til at opdage andet.

Det er svært at sige tak.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
31. januar 2007 22:46 af Sigmund
Hvornår smager en Tuborg best?
Svar: Når man er på sommerferie i Danmark, når det for én gangs skyld er ordentlig varmt i været, og Tuborg Grøn er den eneste kalde øl innen rekkevidde.
Dette er en øl jeg har drukket så mange ganger, både fra fat og flaske, at jeg vanskelig kan si noe fornuftig om den. Den selges jo så mye at den umulig kan smake direkte vondt. Men KJEDELIG, det er den!
 • Anmeldelsen

Anmeldt af nicolaj
10. oktober 2006 11:06 af mikkelsen
pilsner ja jeg syns ikke den er meget bedre ind harbo pilsner borset fra der er omkring 8kr forskel jeg syns ikke den smager af ret meget det syns i heletaget at pilsner ikke gør det er noget være sprøjt
 • Anmeldelsen

Anmeldt af 2meterSmølf
11. marts 2006 20:47 af 2meterSmølf
Hele Danmarks favorit pilsner. Tja, det er jo ikke sikkert at alle syntes det men de fleste er vel enige om at vi bedømmer alle pilsnere ud fra denne ene øl. Der er bare et eller andet over denne øl som gør den bare en lille smule bedre end stort set alle andre pilsnere. Jeg må nu indrømme at jeg som regel køber den billigere Slots pilsner da den næsten er lige så god. Denne øl kan nydes til stort set alt, mad, mega druk, osv.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
1. januar 2006 14:01 af Maria
Det er en gylden øl med et moderat skum. Aromaen er svag men har dog svage noter af malt og humle. Brygget er præget af megen kulsyre. Smagen er som vi kender den og har vænnet os til den, harmløs i sin vandede smag med de lette noter af malt og humle og i en blindsmagning mellem Hof og Grøn Tuborg vil der kun være den forskel at Tuborg er en smule mere humlet og dermed en smule mere bitter....
De er begge harmløse og særdeles uinteressante, men de slukker tørsten, hvis de er kolde og der ikke er andet at få!
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Mr_Bungle
7. oktober 2005 12:02 af Mr_Bungle
Gørn Tuborg, fordi det er så djævelsk dansk! Den er godt humlet og ikke udrikkelig. ´nuff said.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
13. juli 2005 12:45 af KilkennY
"Nej, Nej! Ikke min snavsi" (Læs: Den Grønne) eller som den hedder på tysk "Die Grünes". Vi kender vel alle reklamerne for denne, Ikke økologiske, men dog grønne, danske klassiker. Grøn Tuborg er en god fuldblods-lager, hvor både duften og smagen er domineret af humlen, og hvor finalen sluttes af i en god, afstemt bitterhed.
Øllen får, i denne omgang, ingen yderligere præsentation, da jeg formoder alle både har set og smagt den.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af granly
20. april 2005 13:29 af granly
Utroligt som en øl kan vække minder. Jeg hælder næsten til at tro at jeg kunne genkende den blandt andre øl. Duft og smag minder om varme somre og festivaler.
Pjat til side...

Øllen har en mørk gulig farve, og et særdeles kedligt skum, der ikke holder næneværdigt længe. Svag duft af gær og humle. Smagen er særdeles frisk og læskende, men dog en anelse vandet. Afslutningen er en meget behærsket humlet bitterhed.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af Allan
9. september 2004 13:19 af Allan
Dette er en af de mest populære danske Pilsnere , bedst når den serveres kold, masser af kulsyre og bobler men uden betydelig duft eller smag, er dog utrolig læskende på en varm sommerdag. Minderne om denne øl, kan vist kun beskrives i de branderter som man har haft. Man møder tit folk som går forbi rækker af gode øl og så på det skammeligste bestiller en Tuborg bare fordi de ikke ved bedre.
 • Anmeldelsen

Anmeldt af P
12. juni 2004 16:54 af Pman
For os danskere må dette jo nok siges at udgøre det matematiske indeks 100 på en almindelig type lager/pilsner. Ikke noget at bemærke, andet end at den slukker tørsten - faktisk akkurat lige så godt som sin (identiske - bortset fra gær-duften) tvilling HOF!!!! Dansk pils når det er dansk mainstream ... Ja vi skal vel slutteligt bemærke at vi er glade for indsprøjtningen til dansk nationaløkonomi, og så er det jo egentligt en fortræffelig festival øl (kold) på en sommerdag (varm).
 • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,265625