Testøl #3 Carls Gylden fra Carlsberg Danmark
Testøl #3 Carls Gylden
Navn Testøl #3 Carls Gylden
Bryggeri Carlsberg Danmark
Første bryg 2011
Øl type Wiener
Alkoholprocent 5,7%


Anmeldt af Maria
16. juli 2011 10:32 af Maria
Carlsberg, Carls Gylden, testbryg # 3, <4, 5,7%
Det er en mørk gylden øl med et cremet skum og duften er relativt svag med noter af malt, gummi, let frugt. Smagen er sød med noter af malt, let hyld og frugt, og finalen er let tør. Den er kedelig og har ikke noget at byde på – fatter ikke at den scorer så mange points.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Wallenstein
15. juni 2011 22:13 af Wallenstein
Dameøl behøver bestemt ikke at være et negativt udtryk, men for mig er det her. Denne øl er blid let krydret og kantsleben i den grad, at den er total uden kanter og ikke rummer gnist af udfordring. Smager da godt med lidt karamel og blomsterhumle. Den er også lettilgængelig, men kors hvor er den altså kedelig. Ideel til oktoberfest i syklubben. Hvis der kunne blive kreeret et par lederhosen her i den sammenhæng, så er Carls Gylden bestemt ikke brygget forgæves .
Typisk er det desværre denne, den klart ringeste af de 3 testøl, der fører afstemningen

Og som desværre også vandt, øv!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY via mobil.g2b.dk
22. maj 2011 14:38 af KilkennY
Der er ikke meget hokus pokus over denne nye "Gylden test # 3". Kan man huske Tuborgs Gylden, så ved man hvad der er i vente. 
Øllet har lige lidt ekstra karamelmalt og lidt mindre bitterhed end de er vandt til i pilsner og classics. En rigtig "Dame øl" hvis man kan tillade sig udtrykket, men det er en øl som bare glider ned.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gamlegrå
20. maj 2011 11:55 af Gamlegrå
Hillagaard Vorupør
Skulle lige prøve deres nye skud på reklamefronten
Let gyldent bryg - ok skum . duften er mellem bitter af en Pils / Wiener at være - smagen er let og frisk , er absolut letdrikkelig & genere ingen...............Und niks wieder
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,09375