Testøl #2 Carls Bock fra Carlsberg Danmark
Testøl #2 Carls Bock
Navn Testøl #2 Carls Bock
Bryggeri Carlsberg Danmark
Første bryg 2011
Øl type Traditional Bock
Alkoholprocent 7,2%


Anmeldt af Maria
16. juli 2011 10:34 af Maria
Carlsberg, Carls Bock, testbryg # 2, 5-6, 7,2%
Det er en smuk, rød mahognifarvet øl med et stort, cremet skum. Duften er præget af karamel, mørk sirup, ristet malt og nødder. Smagen er moderat sød med noter af lakridskarameller, malt, nødder og strejf af mørk sirup. En klar vinder sammen med Plzner, selvom kun en kan vinde.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY via mobil.g2b.dk
29. juni 2011 22:35 af KilkennY
Helt enig med Wallenstein. Skal en af de tre vinde bør det være denne, efterfulgt af plzner og med en klar sidsteplads til gylden. 
Bocken her har en flot brunlig klar farve med et sparsomt hvidt skum. Duften er meget let når den nydes ved køleskabstemperatur, men som graderne stiger afsløres flere og flere af bockens velkendte rugbrødsagtige kendetegn. Smagen hører til de milde i bock-genren og har lige en kende for meget karamel-sødme til min smag. 
Ellers en fin bock som jeg tror vil egne sig rigtig godt til de danske højtiders mange rugbrødsborde. 
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Wallenstein
15. juni 2011 22:04 af Wallenstein
Testøl til afstemning. Tja. Skal det være sådan, så stemmer jeg på denne - de andre to synes jeg ikke er meget værd. Denne bock har en hel del gode bocktoner og også en pæn farve og lysebrunt skum. Smagen, som er uden den store fylde, har en hel del hårdt brændt karamel og malt, men der er ikke voldsomt meget dybde i indtrykket, og fylde og blødhed savner jeg. Positivt at Carlsberg vil præsentere en ret så rimelig bock til en god pris. Vinder den afstemningen, tror jeg den vil være en god dansk indgang til typen. Men prøv dog sættet, I andre, det fås for 20 kr. i Netto.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,0625