Baltika No. 6 Porter (Original) fra Baltika Brewery
Baltika No. 6 Porter (Original)
Navn Baltika No. 6 Porter (Original)
Bryggeri Baltika Brewery
Første bryg
Øl type Baltic Porter
Alkoholprocent 7%

Beskrivelse
Baltika No. 6 Porter er en traditionel mørk øl, baseret på gamle brygopskrifter. Baltika brygger denne øl på de bedste mørke og lyse malte, med tilføjelse af enestående humlesorter. Ingredienser: vand, lys bygmalt, karamel og farvet malt, maltose, sirup og humle.


Denne øl hedder også:
   Baltika No. 6 Porter (Export) fra Baltika BreweryGenanmeldt af Janchik
26. juni 2007 16:47 af Janchik
Gensmagt i rusland. Ja, nu har de endelig fattet det ved baltika bryggerierne - at ogsaa lave godt ol til hjemmemarkedet. Sort sort sort, med stort, cremet raahvidt skum. Duft af chokolade, og karamel. Ollen er relativ sod, som baltisk porter har det med at vaere, med tydelig smag af chokolade, lakrids, karamel og malt, og en god blod bitter afslutning. Dejlig ol og meget kraftfuld. 8,5 af 10...
  • Anmeldelsen

Genanmeldt af Janchik
11. april 2006 15:54 af Janchik
Ingridienser: Malt, vand, humle & gær - ja den er god nok. Jeg vælger at anmelde Baltika Porter Original og Eksporten hver for sig, da der er stor forskel på disse. Mørkebrunt til sort i farven. Flot kaffebrunt skum. I duften er der mørk kakao og brændthed. Øllen er fyldigere end den indlandske russiske udgave med en helt anderledes smag: Mørk bitter kakao, brændte nuancer, karamel som ligger i baggrunden og fin bitterhed. SE- hvorfor sælger de ikke denne her i Rusland så de også kan få ordenligt øl?
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Jan
11. april 2006 15:50 af Janchik
Lad mig lige se etiketten og få min kone til at oversætte: Brygget af malt, glukosesirup, vand og humle. Ja så - så ved vi at de sender deres all-malt øl vestpå og beholder øl med tilsætningsmidler hjemme....interesant. Smagen er langt sødere end eksport versionen. Sirupsartet smag, chokolade og karamel og en vis bitterhed. MEN - smagen af sirup er for tydelig og det bliver for sødt og desuden er den tyndere.
  • Anmeldelsen

Genanmeldt af Maria
6. marts 2005 12:33 af Maria
Flot skum og farve. Duften er dejlig og rummer noter af chokolade. Smagen er fyldig og sød/let syrlig. Den mangler efter min mening lidt "bid", men er sikkert velegnet til desert og kage. Den er kort sagt udmærket, men kunne have mere karakter!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Masn
1. marts 2005 18:47 af Masn
Cremet og meget sødlig porter, kan måske skyldes den er lagret over tid.
Personligt ønsker jeg lidt mere tyngde og flere kanter, for den forsvinder temmelig hurtigt i smagen.
Der findes bedre porter end denne.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
5. februar 2005 13:21 af Maria
Flot skum og farve. Duften er dejlig og rummer noter af chokolade. Smagen er fyldig og sød/syrlig. Den mangler efter min mening lidt "bid", men er sikkert velegnet til desert og kage. Den er kort sagt udmærket, men kunne have mere karakter!
  • Anmeldelsen

Genanmeldt af Pman
20. august 2004 12:41 af Pman
Dette er en porter af de bedre. De fleste russere ELSKER portere og man forstår dem jo godt. Dette resulterer i en række gode portere fra vore kammerater mod øst. Dette eksemplar er mega kraftig, mørk og meget fuld af smag. Jeg har nydt den i minus 32 grader ... og tro mig den varmer godt.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af P
3. juni 2004 16:18 af Pman
En faktisk ganske glimrende porter. Kan anbefales hvis man er et smut østpå og ikke bare vil have Tuborg-kloner, hvilke der er MANGE af i Rusland.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,140625