Hefe-Weissbier Naturtrüb fra Paulaner Brauerei
Hefe-Weissbier Naturtrüb
Navn Hefe-Weissbier Naturtrüb
Bryggeri Paulaner Brauerei
Første bryg
Øl type Weizen/Weissbier
Alkoholprocent 5,5%

Beskrivelse
Paulaner Hefe-Weißbier Naturtrüb (naturligt uklar) er sællert nummer 1 hos Paulaner. Den specielle overgær giver øllen sin uforlignelige karakter: sprudlende, let, frugtig, og kun let bittert. Ved at undlade filtrering af øllet bevares øllets oprindelige natur, samt de mange vitaminer, mineraler og sporstoffer.


Genanmeldt af KilkennY
2. oktober 2009 20:58 af KilkennY
Smagt fra ½ liters dåse købt i Fakta til billige penge.
Utrolig flot hvedeøl selv fra dåse. Den er plumret og diset orange hvor gæren hænger som tråde i øllet, efter den er blevet skænket. Skummet er helt hvidt og vedvarende. Duften er frisk af frugt, hvedemalt og gær. Smagen er sød, igen af frugt og gær, mens eftersmagen er lang, sød og svag bitter til sidst.
Dejlig hvede. Ganske enkelt.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
18. januar 2007 20:49 af Sigmund
En klassiker blant hveteølene, som jeg har drukket mange ganger. Første gang syntes jeg den var noe søtere enn jeg forventet, men jeg synes ikke den er for søt nå - bare deilig! Det finnes nok likevel hveteøl som er "tørrere" enn denne.
Enormt lenge-varende skum, uklar lys gylden farge på ølet. Herlig aroma og smak, de vanlige fruktige h.w.-elementene med nellikkrydder og banan. Meget forfriskende. Kommer ikke til sin rett hvis den drikkes til et varmt måltid, best på egen hånd eller som følge til lette snacks.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Blom
23. juni 2006 20:08 af Mr_Bungle
Et fint eksempler af en tysk hvedeøl. Duft og smag af hvede og banen. Personligt foretrækker jeg belgisk wit, da jeg ikke er så vild med den for mig lidt for sødvamle banansmag i tysk-orienterede hvedeøl. Dette eksemplar er dog helt klart af de bedre!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Gerhard
13. april 2006 19:35 af Gamlegrå
Ubetinget min favorit bland Weissbier både Tyske m.m - den har en formiddabbel smag , m blid blomsterduft og sødme m et snert mild citrus over sig - altid et godt bekendskab på en sommerdag
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Jan
13. april 2006 00:34 af Janchik
Endnu et godt produkt fra dette bryggeri. Tydelig hvedekarakter, med frugtig duft, krydret og friskhed. Diset gylden og flot skum. Middelfyldig, med frisk smag af hvede, banan, nelliker og vanilie og let syrlighed. Meget læskende, og velsmagende.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af P
28. juli 2005 19:50 af Pman
Hvede ... yum. Denne er lidt speciel, idet smagen er MEGET frugtagtig - selv for en hvede. Men jeg kan lide den ka´ jeg! Udemærket duft, rund og mild smag, fint skum ... tilfreds!!!
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY
30. juni 2005 19:11 af KilkennY
Når hun-musen er i byen, skal han-katten lege på bordet... Eller hvordan er det nu det er? ;o)
Marianne sidder nu engang på torvet og nyder en øl, så hvorfor skulle jeg ikke også nuppe én i pausen mellem arbejdet på Kalmar-huse og arbejdet her hjemme.
Denne Weissbier, i serien af mange fra Paulaner, er både mild og blød. Den leder som de fleste øl af denne type tankerne hen på skiferie, og det er nu slet ikke så ringe endda her midt i den travle hverdag.
Én kanon god Hvede-øl som både er billig og let tilgængelig... Tilbage til arbejdet!

NB: Stemningsbilledet der er tilføjet senere er fra vores skiferie i Hovden, Norge i 2008.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Mai-Britt
13. juni 2005 20:15 af Mai-Britt
En meget let hvedeøl, uden ret meget bitterhed/surhed. Den har en meget svag duft, men et dejligt blødt skum. Som sådan er øllen meget intetsigende, der er ikke noget der skiller den ud fra andre hvedeøl - måske kun det at den er meget svag i smag og duft. Let drikkelig, frisk øl. Men etiketten er totalt tysker....! Det er ikke den øl, man skal stå med i hånden, hvis man gerne vil være "trendy"
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
9. marts 2005 18:00 af Maria
Det var en af de første udenlandske øl, jeg smagte og den gang (ca. maj/juni 2004) var min formidable beskrivelse: Tør - OK øl
I dag - knapt et år senere - er den så lidt mere nuanceret: En typisk hvedeøl af de absolut bedre. Den er velbalanceret og rummer dejlige noter af sødme, hvede, blomst, honning, banan og æble. Den er ukompliceret og let drikkelig.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af KilkennY, Sims, Masn & Mary
31. maj 2004 13:25 af Mary
Paulaner Hefe-Weissbier Naturtrüb er en ualmindelig forfriskende og dejlig sommerøl. Den er rund i smagen og bare blød, mild og helt og aldeles drikkelig Farven er på trods af, at øllet er ufiltreret, delvist klart gylden, men den giver kun lige illusionen af at være transparent.
Denne hvedeøl udmærker sig ikke som en superb og markant øl, men må betegnes som værende et middle-of-the-road kvalitetsprodukt fra øllets tyske højborg.
Forbandet være den dag, de valgte at placere München i det sydlige Tyskland...

NB: Stemningsbilledet der er tilføjet senere er fra vores skiferie i Hovden, Norge i 2008.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,21875