Mikkeller Single Hop IPA Series Warrior fra Mikkeller
Mikkeller Single Hop IPA Series Warrior
Navn Mikkeller Single Hop IPA Series Warrior
Bryggeri Mikkeller
Første bryg 2011
Øl type English IPA
Alkoholprocent 6,8%

Beskrivelse
Denne øl er den del af Single Hop IPA serien fra Mikkeller. Vi lancerede denne serie for at præsentere de enkelte humlesorter. Dette giver forbrugeren muligheden for at dufte og smage de unikke karakteristika ved ver sort og forhåbentlig hjælpe med til at uddane folk i den vidunderlige humleverden. For hver øl, er den enkelte humlesort tilsat med samme vægt af hensyn til bitterhed, duft og smag og i form at tørhumling. Alle 19 udgaver af single hop øllene i denne serie blev brygget den samme uge og med malt fra den samme batch, med samme type gær og ved samme gæringstemperatur. Dette er gjort for bedre at kunne sammenligne de enkelte humlesorts karaktertræk.

Denne øl er brygget ved brug af Warrior humlen. Teoretisk IBU: 115


Anmeldt af KilkennY via mobil.g2b.dk
26. april 2012 00:17 af KilkennY
Af alle øllene i denne single hop serie, er dette nok den jeg bryder mig mindst om. Om det er humlen har jeg svært ved at sige med sikkerhed, men efter som det er samme opskrift med ny humle der er konceptet så er der meget som tyder på det.
Farven er flot gennemsigtig orange med et svagt dis. Skummet er hvidt, vedvarende og holdbart. Duften er underlig krydret og tendere samtidig hen mod harsk smør. Smagen er som start domineret af en god maltprofil, men derefter tager krydren og den harske smør over igen.
Note til mig selv: bryg ikke øl med denne humle.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
15. februar 2012 22:36 af Maria
Mikkeller, Hop Series Warrior, 5-6, 6,8%
Alle i denne serie med de 19 “videnskabelige humler” er smagt sammen med min mand, Anton. Det er en diset bronzefarvet øl med et stort, cremet skum. Den har en mild duft med noter af blomst, tobak, frugt og karamel. Smagen er sød med noter af karamel, blomst, frugt og finalen er tør og bitter med noter af karamel.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af André
10. september 2011 19:38 af kask
Farven er ravrød. Skummet er småt.
I duften er der noter af græs og fyrnåle. Smagen byder på garvesyre og græs. Kroppen har en god fylde og ligesom de andre single hop
øl, er denne også mellemkarboneret. Den virker noget ubalanceret, der mangler ligesom noget aromahumle til at matche garvesyren.
Men det kan være det skyldes humletypen, jeg har læst mig til at den er meget ren i smagen. Det er i hvertfald ikke en humle jeg vil
bruge i mit hjemmebryggeri lige foreløbig.
Karakter: 4 ud af 10.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Sigmund
18. april 2011 22:38 af Sigmund
33 cl flaske, Cardinal Pub & Bar, Stavanger. Alk. er 6,9%.
Noe sediment i flasken. Dyp gylden til oransje farge, svakt disig. Høyt og varig off-white skum.
Behagelig aroma av Warrior humle, ikke fullt så sterk humlearoma som i Cascade Single Hop IPA, men god, med noe kompleksitet. Toner av forskjellige frukter (inkl. sitrus) og mildt krydder.
Smaken lar først noe cara-crystal malt komme gjennom med en moderat sødme, så overtar humlen med toner av sitrus, urter, krydderier og noe harpiks. En fast og pepperaktig bitterhet i avslutningen, men ikke overdrevet. Jeg vil si at at dette er en rimelig velbalansert IPA, og den har så avgjort fått meg interessert i å bruke Warrior-humle i hjemmebrygg.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

9,326172E-02