Mikkeller Single Hop IPA Series Simcoe fra Mikkeller
Mikkeller Single Hop IPA Series Simcoe
Navn Mikkeller Single Hop IPA Series Simcoe
Bryggeri Mikkeller
Første bryg 2011
Øl type English IPA
Alkoholprocent 6,8%

Beskrivelse
Denne øl er den del af Single Hop IPA serien fra Mikkeller. Vi lancerede denne serie for at præsentere de enkelte humlesorter. Dette giver forbrugeren muligheden for at dufte og smage de unikke karakteristika ved ver sort og forhåbentlig hjælpe med til at uddane folk i den vidunderlige humleverden. For hver øl, er den enkelte humlesort tilsat med samme vægt af hensyn til bitterhed, duft og smag og i form at tørhumling. Alle 19 udgaver af single hop øllene i denne serie blev brygget den samme uge og med malt fra den samme batch, med samme type gær og ved samme gæringstemperatur. Dette er gjort for bedre at kunne sammenligne de enkelte humlesorts karaktertræk.

Denne øl er brygget ved brug af Simcoe humlen. Teoretisk IBU: 95


Anmeldt af KilkennY
22. februar 2012 22:17 af KilkennY
Farven er mørk orange, svagt diset og med små sorte gærpartikler der flyder rundt i bunden af glasset. Skummet er gulligt hvidt og står tæt og flot vedvarende. Duften er sød og humlet. Jeg fornemmer citrus og anden tropisk frugt som manderin eller lignende. Smagen er sød og karamelagtig, men det fornemmes kun kort inden humlen igen tager over. Den giver igen et præg af citrus, en behagelig tørhed og til sidst en dejlig bitterhed på læberne og tungespidsen.
Jeg kender ikke så meget til denne Simcoe humle, men vil i hvert fald gerne lære den bedre at kende, nu hvor jeg har smagt denne dejlige øl.
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
15. februar 2012 22:37 af Maria
Mikkeller, Hop Series Simcoe, <7, 6,8%
Alle i denne serie med de 19 “videnskabelige humler” er smagt sammen med min mand, Anton. Det er en diset bronzefarvet øl med et stort, cremet skum. Duften er præget af gran, let kattetis (på den gode måde), citrusskal (mest lime), mango, fersken og andre eksotiske frugter. Smagen er sød med noter af citrus (mest lime), let gran, fersken, mango og anden eksotisk frugt, karamel og finalen er tør og let bitter. Det er foreløbigt klart den bedste, men jeg har en svaghed for Simcoe.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,078125