Mikkeller Single Hop IPA Series Palisade fra Mikkeller
Mikkeller Single Hop IPA Series Palisade
Navn Mikkeller Single Hop IPA Series Palisade
Bryggeri Mikkeller
Første bryg 2011
Øl type English IPA
Alkoholprocent 6,8%

Beskrivelse
Denne øl er den del af Single Hop IPA serien fra Mikkeller. Vi lancerede denne serie for at præsentere de enkelte humlesorter. Dette giver forbrugeren muligheden for at dufte og smage de unikke karakteristika ved ver sort og forhåbentlig hjælpe med til at uddane folk i den vidunderlige humleverden. For hver øl, er den enkelte humlesort tilsat med samme vægt af hensyn til bitterhed, duft og smag og i form at tørhumling. Alle 19 udgaver af single hop øllene i denne serie blev brygget den samme uge og med malt fra den samme batch, med samme type gær og ved samme gæringstemperatur. Dette er gjort for bedre at kunne sammenligne de enkelte humlesorts karaktertræk.

Denne øl er brygget ved brug af Palisade humlen. Teoretisk IBU: 51


Anmeldt af KilkennY via mobil.g2b.dk
17. marts 2012 21:24 af KilkennY
Mikkeller Palisade. 
Dejlig, dejlig øl. Den er lige til. Ikke for tung og ikke for let. 
Farven er orange og næsten klar, men dog med små sorte gær stykker i bunden af glasset. Skummet er tykt, hvidt og flyder som tykke høje bjerge på toppen af øllet. Duften er frisk, sød, mild og af humlet frugt. Lækkert! Smagen er igen sød og frisk. Den har god smag fra gæren og rundes af med en behagelig, dog mild, afstemt bitterhed. 
Denne palisade øl fortjener karakteren 8/10. 
  • Anmeldelsen

Anmeldt af Maria
15. februar 2012 22:39 af Maria
Mikkeller, Hop Series Palisade, 6, 6,8%
Alle i denne serie med de 19 “videnskabelige humler” er smagt sammen med min mand, Anton. Det er en diset bronzefarvet øl med lidt mere rødt nuancen og et stort, cremet og meget holdbart skum. Duften er præget af blomst, malt, ristet brød og frugt. Smagen er sød med noter af karamel, blomst, søde frugter, let lakrids, og finalen er sød og tør.
  • Anmeldelsen

© g2b.dk

0,078125